Huawei deschide www.huaweistore.ro: vouchere de 6.000 lei și surprize pentru toți clienții

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Huawei Online Store

București, 27 aprilie 2021 – Huawei Consumer Business Group România anunță deschiderea propriului magazin online: www.huaweistore.ro, pe 28 aprilie, cu ocazia aniversării a 18 ani de prezență a Huawei în România. Compania oferă o serie de avantaje pentru cei care vor deveni clienții magazinului, precum vouchere de până la 6.000 de lei, pentru unele dintre cele mai apreciate produse ale sale, concursuri și multe alte beneficii.

Clienții www.huaweistore.ro vor beneficia de livrare gratuită a produselor comandate, posibiliatatea de plată în numerar la livrare, fără taxe adiționale, înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia. De asemenea, clienții au la dispoziție vouchere în valoare de 6.000 de lei, de care se pot folosi atunci când achiziționează produse direct de pe site. Printre acestea, se numără cântarul HUAWEI Body Scale 3, brățara de fitness HUAWEI Band 4, căștile HUAWEI FreeBuds 3i, ceasurile HUAWEI Watch GT2, HUAWEI Watch GT2 42mm, în variantele de culoare Refined Gold și Frosty White, cât și HUAWEI Watch GT2 Pro, tableta HUAWEI MatePad, telefoanele HUAWEI P40 Lite 5G, HUAWEI P40 Pro și HUAWEI Mate40 Pro sau cele mai noi modele de notebook, precum HUAWEI MateBook D14 și D15, ediția 2021, echipate cu procesoare Intel generația a 11-a. Pe lângă reducerea oferită de voucher, cele două notebook-uri mai vin în plus și cu mouse și rucsac oferite cadou. Aceste produse beneficiază astfel de reduceri de până la 1.000 de lei din prețurile recomandate de vânzare.

Dorim să oferim o experiență premium clienților noștri alături de aceste beneficii – vouchere și servicii de asistență de calitate -, iar aniversarea celor 18 ani de prezență Huawei în România este cea mai bună ocazie pentru lansarea magazinului.”, declară Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România. „Am observat interesul crescut al utilizatorilor în ultima perioadă pentru produsele din segmentele wearebles, smartphone și notebook-uri și am decis să suplimentăm la 6.000 de lei valoarea voucherelor de care pot beneficia cei care își fac cont pe www.huaweistore.ro și să adăugăm mai multe opțiuni în ofertă.”, continuă acesta.

Iubitorii de tehnologii de ultimă oră pot beneficia în continuare de un voucher de 100 lei, dacă se înscriu la newsletter-ul dedicat ultimelor noutăți și promoții ale companiei, pe https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweistore-teaser/. În plus, primii 500 de clienți, care cumpără de peste 100 de lei din magazinul online, primesc premii surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei. Iar clienții care recomandă alte persoane pentru a-și crea cont pe site primesc, alături de cei recomandați, un voucher suplimentar de 50 de lei.

Huawei mai pune la bătaie și un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Astfel, toți cei care fac achiziții de cel puțin 100 de lei până la sfârșitul lunii mai intră în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 10.999 lei.

Noul www.huaweistore.ro va conține toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a-i menține în permanență pe consumatori conectați  la produse și la cele mai bune oferte Huawei.

Toate detaliile privind beneficiile puse la dispoziție de magazinul online, ofertele speciale și concursurile organizate cu ocazia a 18 ani de prezență Huawei în România vor fi prezentate în cadrul unei transmisiuni live de la sediul Huawei la care vor participa reprezentați ai companiei și alți invitați, care va avea loc miercuri, 28 aprilie, de la ora 19:00, pe canalul Facebook Huawei Mobile Ro, https://www.facebook.com/huaweimobilero/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>