Vouchere de 3.000 de lei și un HUAWEI Mate Xs sunt câteva dintre premiile anunțate pentru lansarea noului magazin online Huawei Store

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Numărătoarea inversă a început. O serie de premii atractive, pregătite pentru consumatori cu ocazia lansării noului Huawei Online Store.

Huawei Consumer Business Group dă startul înscrierilor pentru obținerea de vouchere de până la 3.000 lei în magazinul online Huawei, dar și alte premii surpriză, cel mai valoros dintre acestea fiind smartphone-ul HUAWEI Mate Xs, în valoare de 10.999 lei.

Utilizatorii sunt invitați să se înscrie la newsletter-ul de pe https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweistore-teaser/ .

Huawei Online Store se va lansa în luna aprilie iar, pentru a marca momentul lansării, compania anunță o serie de premii, surprize și concursuri, special gândite pentru iubitorii de tehnologii de ultimă oră.

Astfel, cei care se înscriu la newsletter primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse din noul magazin. Iar, clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 3.000 de lei pe care le pot folosi în magazin.

Un concurs special îi poate aduce pe aceștia  mai aproape de marele premiu: un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Pentru a participa la acest concurs clienții trebuie să facă achiziții de peste 100 de lei. În plus, primii 500 de clienți, care cumpără de peste 100 de lei din magazin, primesc premii surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei.

Când un client recomandă o altă persoană pentru a-și crea cont în magazin, acesta cât și cel recomandat primesc vouchere suplimentare de 50 lei, iar cei care comentează pe paginile produselor magazinului sau postează review-uri în comunitatea Huawei despre experiențele avute cu produsele companiei primesc vouchere de 30 lei.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe pagina menționată și în newsletter-ul dedicat.

Noul Huawei Online Store va conține toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a-i menține conectați în permanență pe consumatori la produsele și cele mai bune oferte Huawei.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>