Puterea întâlnește viteza: POCO lansează cele mai noi modele flagship pe piața din România

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

POCO F3 și POCO X3 Pro, exact ce ai nevoie și chiar mai mult

Cu procesoare de ultimă generație, ecran și sunet de calitate, POCO F3 beneficiază de performanțe puternice, în timp ce POCO X3 Pro este un upgrade conceput special pentru gameri

București, ROMÂNIA, 5 aprilie 2021 – POCO Global a lansat astăzi pe piața din România două telefoane flagship, atât de așteptate de fani – POCO F3 și POCO X3 Pro. Dotat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G, ecran E4 AMOLED DotDisplay de 6.67″ și sistem audio Dolby Atmos®, POCO F3 atrage imediat atenția, fiind cel mai de succes telefon din portofoliul brandului. POCO X3 Pro are performanțe mai bune față de predecesorul său, POCO X3 NFC, deoarece este dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare 4G de pe piață: Qualcomm® Snapdragon™ 860, ce duce experiența de gaming la un nivel nemaiîntâlnit pe segmentul său de preț.

 

POCO X3 Pro este disponibil în variantele de culoare: Phantom Black, Frost Blue, Metal Bronze.

Prețul recomandat pentru POCO X3 Pro în varianta 6GB+128GB este de 1.199 lei, iar pentru opțiunea de 8GB+256GB este de 1.399 Lei.

POCO X3 Pro va beneficia de o reducere de 100 lei la lansare. Poate fi achiziționat la prețul recomandat de 1.099 lei (6GB+128GB) și 1.299 lei (8GB+256GB). Oferta este disponibilă pe mi-home.ro si în magazinul Mi Store, în perioada 5 -7 aprilie 2021.

POCO F3 va fi disponibil în trei variante de culoare: Arctic White, Night Black și Deep Ocean Blue.

Prețul recomandat pentru POCO F3 în varianta de 6GB+128GB este de 1.699 lei, iar pentru opțiunea de 8GB+256GB prețul recomandat este de 1.899 lei.

POCO F3 va beneficia de o reducere de 100 lei. Poate fi achiziționat la prețul recomandat de 1.599 lei (6GB+128GB) și 1.799 lei (8GB+256GB). Oferta este disponibilă pe mi-home.ro, în perioada 15 -17 aprilie 2021.

De asemenea, atât POCO X3 Pro, cât și POCO F3 beneficiază de Service Premium “6 luni garanție înlocuire display”*.

POCO F3 – Adevărata bestie – este cel mai puternic telefon al brandului, alimentat de procesorul Snapdragon 870 5G** și CPU Qualcomm® Kryo™ 585, cu performanțe îmbunătățite până la viteza de 3.2 GHz. Împreună cu un GPU ultra-rapid Qualcomm® Adreno™ 650, memoria LPDDR5 RAM și stocare UFS 3.1, configurația acestui flagship garantează viteze și mai mari de citire și scriere de a datelor și experiențe remarcabile pasionaților de jocuri. Performanța este îmbunătățită prin încorporarea procesorului de 7nm și a tehnologiei LiquidCool 1.0 Plus, care îi permit telefonului să livreze performanțe constante la nivel ridicat.

POCO F3 oferă o experiență extraordinar de fluidă în timpul jocurilor, pe un ecran AMOLED de mari dimensiuni, de 6.67″, cu o rată de refresh de 120Hz și rată de răspuns de 360Hz. Certificat HDR10+, împreună cu tehnologiile True Display și True Color, ecranul oferă o experiență foarte plăcută de vizionare.

Telefonul are o grosime de 7,8mm și o greutate de 196 de grame și este protejat de Corning® Gorilla® Glass 5 pe ambele fețe.

Configurat cu un sistem dual de difuzoare, cu cel principal amplasat în partea de jos și unul secundar în partea de sus, POCO F3 oferă un sunet de înaltă definiție. POCO F3 este primul telefon al brandului dotat cu tehnologia de sunet Dolby Atmos® ***, care îmbunătățește calitatea sunetului pentru experiențe intense de gaming, conținut video și muzică, indiferent dacă utilizatorul folosește căștile sau difuzoarele.

POCO F3 este configurat cu un setup triplu de camere AI și caracteristici inovatoare, compus din: camera principală de 48MP cu rezoluție 1.6μm 4-in-1, camera ultra-wide de 119° și camera telemacro de 5MP, care permite autofocus de 3cm – 7 cm. Camera frontală de 20MP permite realizarea de selfie-uri Night Mode.

Spre deosebire de majoritatea telefoanelor inteligente care au două microfoane, POCO F3 este configurat cu trei microfoane și caracteristica Audio Zoom. Este alimentat de o baterie inovatoare de 4,520mAh (typ), care poate fi încărcată rapid datorită tehnologiei Middle Middle Tab (MMT). Cu un încărcător rapid de 33W, disponibil în cutie, telefonul poate fi încărcat până la 100% în doar 52 de minute****.

POCO X3 Pro, Exact ce ai nevoie și CHIAR MAI MULT – telefonul asigură performanțe la nivel de flagship. Este echipat cu Qualcomm® Snapdragon™ 860, unul dintre cele mai puternice procesoare mobile 4G disponibile pe piață. Are ecran FHD+ DotDisplay de 6.67″ cu o rată de refresh de 120Hz și o rată de răspuns de 240 Hz. Display-ul utilizează tehnologia DynamicSwitch pentru a optimiza rata de refresh a diferitelor aplicații și este protejat de Corning® Gorilla® Glass 6.

Echipat cu o baterie de mare capacitate de 5,160mAh (typ), POCO X3 Pro oferă o durată de utilizare de până la două zile**.Tehnologia încorporată MMT și încărcătorul rapid de 33W garantează că dispozitivul este alimentat în timp record.

POCO X3 Pro are un setup cvadruplu de camere pe spate și nenumărate funcții foto de explorat. Camera principală de 48 MP cu rezoluție 1.6μm 4-in-1 permite realizarea de fotografii clare și detaliate. Camera  ultra-wide de 119° permite realizarea de fotografii în Night Mode, fiind ideală pentru peisaje sau poze de grup în condiții de luminozitate redusă. Camera macro și senzorul de profunzime completează setup-ul, oferind și mai multă versatilitate și funcții suplimentare.

Imaginile produselor sunt disponibile aici: POCO F3, POCO X3 Pro.

Note:

*Consumatorii care achiziționează unul dintre telefoane, în perioada 5 aprilie 2021 – 4 iulie 2022, de la orice partener autorizat de vânzare (online sau offline) de pe Teritoriul României și activează smartphone-ul pe teritoriul țării, vor fi eligibili pentru un serviciu unic de reparații gratuite la Centrul de service local Xiaomi sau Poco în primele șase (6) luni de la cumpărare, dacă ecranul produsului menționat mai sus este deteriorat sau avariat printr-o acțiune neintenționată a consumatorului (de exemplu, cum ar fi căderea neintenționată a produsului).

**Conectivitatea 5G poate varia în funcție de disponibilitatea regională și operatorul local.

***Caracteristica Dolby Atmos® va fi disponibilă după un update OTA.

****Datele se bazează pe testele interne. Rezultatele pot varia.

Despre POCO

POCO este un brand independent desprins din Xiaomi Corporation. Până în prezent, POCO a intrat în peste 35 de piețe globale în doar trei ani. Până pe 28 februarie 2021, brandul a livrat peste 13 milioane de telefoane POCO în întreaga lume.

Primul produs lansat în 2018 – POCO F1 – a propulsat rapid popularitatea brandului în rândul iubitorilor de tehnologie și media, totul datorită performanțelor sale incredibile, ajungând la peste 2.2 milioane de livrări. Livările globale de POCO X3 NFC au depășit 4 milioane de unități în șapte luni. În prezent, POCO are un produs independent, propria echipă de vânzări și marketing și împarte resursele cu Xiaomi în privința producției și a experienței post-vânzare.

POCO este un brand destinat iubitorilor de tehnologie, iar filosofia sa este ‘Tot ceea ce ai nevoie, nimic din ceea ce nu îți trebuie’. Este conceput pentru a oferi tehnologia de care utilizatorii au cu adevărat nevoie, lăsându-le acestora puterea de a decide evoluția viitoare a produselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>