Precomandă Huawei FreeBuds 4i: primii 1.000 de utilizatori care achiziționează noile căști primesc cadou HUAWEI Band 4

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Huawei Consumer Business Group România anunță oferta specială de precomandă a noilor căști lansate. Astfel, primii 1.000 de cumpărători care achiziționează HUAWEI FreeBuds 4i, în perioada 30 martie – 8 aprilie, primesc cadou un HUAWEI Band 4.

 Campania de precomandă vine și cu un concurs special în Social Media. 1.000 de cumpărători se pot înscrie în concursul organizat de companie pe pagina de Facebook. În urma acestui concurs, aceștia pot câștiga o experiență audio extraordinară cu artista Lidia Buble. Mai multe informații despre concurs se pot găsi pe pagina de Facebook.

 Noile căști TWS sunt disponibile local la prețul recomandat de vânzare de 399 lei și îmbină într-un design unic și elegant o autonomie puternică a bateriei, calitate audio premium și tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC). Cadoul special care vine la precomandă este HUAWEI Band 4, o brățară de fitness cu ecran color de 0,96 inci, care oferă monitorizare continuă 24/7 a ritmului cardiac și a somnului, fiind rezistentă la apă și care prezintă o autonomie ridicată de până la șase zile de utilizare.

KV precomandă Huawei FreeBuds 4i

Pentru mai multe informații legate de campania de precomandă, puteți accesa: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/ofertafreebuds4i/

Pentru mai multe informații despre HUAWEI FreeBuds 4i, vă invităm să vizitați website-ul oficial Huawei: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/ofertafreebuds4i.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

KV lidia Buble Precomandă Huawei FreeBuds 4i

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>