XPG dezvaluie ultrabookul de gaming Xenia Xe cu certificare Intel EVO™

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

XPG, furnizor de sisteme, componente si periferice pentru gameri, profesionisti Esports si pasionatii de tehnologie, anunta astazi noua colaborare cu Intel pentru realizarea unui ultrabook de 15.6” performant, subtire si usor, certificat EVO™: XPG XENIA Xe.

Cu un design elegant si modern, XPG XENIA Xe este construit cu un sasiu premium din aluminiu anodizat CNC si are o grosime totala de numai 14,9 mm si o greutate de 1,65 kg. Ultrabookul este echipat cu un procesor Intel® Core ™ i5-1135G7 sau i7-1165G7 din generatia a 11-a, grafica Intel® Iris® Xe, display tactil Full HD IPS de 15.6”cu rezolutie de 1080P, precum si cu un SSD XPG PCIe Gen4 M.2 super rapid.

„Suntem foarte incantati sa anuntam XPG XENIA Xe in comunitatea noastra de gaming deoarece ne pastram angajamentul de a oferi produse premium si de inalta calitate. XPG XENIA Xe este un exemplu important pentru publicul nostru de a avea acces la cea mai buna tehnologie oferita de Intel”, a declarat Alex Yin, Chief Gaming Officer si General Manager la XPG. „Acest sistem este conceput pentru utilizatorii care isi doresc un dispozitiv versatil, potrivit pentru orice stil de viata, cu o constructie solida si care poate atrage atentia prin designul sau elegant si simplu, oferind in acelasi timp suficienta putere pentru orice tip de utilizare zilnica, inclusiv jocuri in miscare sau creare de continut.”

XPG XENIA Xe_new

Am fost incantati sa colaboram cu echipa XPG la realizarea primului lor laptop subtire si usor, XENIA Xe. Iar produsul rezultat – un design premium cu procesoare Intel din a 11-a generatie si SSD-uri XPG PCIe Gen4 impreuna cu cele mai bune experiente de utilizare asigurate de platforma Intel EVO – este cu adevarat impresionant!” – Joel Christensen, General Manager, Intel Systems Product Group.

Echipat de XPG si Intel

Echipat cu procesoare Intel® Core™ din a 11-a generatie, grafica Intel® Iris® Xe si fiind unul dintre putinele laptopuri din clasa sa care ofera memorie LPDDR4x 4266MHz pentru multitasking facil, utilizatorii pot fi siguri ca se vor bucura de performante extraordinare. Combinat cu premiatul SSD PCIe Gen 4 de la XPG, care ofera o latime de banda dubla a canalelor de citire/scriere in comparatie cu un SSD traditional PCIe Gen 3, XPG XENIA Xe poate fi utilizat in jocuri si la crearea de continut fara a compromite calitatea, portabilitatea si confortul.

Certificare Intel® EVO

XENIA Xe este conceput pentru a fi un dispozitiv performant, care corespunde cerintelor platformei Intel® EVO™. Acesta asigura pana la 16 ore de autonomie a bateriei, suport pentru incarcare rapida, activare instantanee intr-o secunda, Windows login, conectivitate ultra-rapida Thunderbolt™ 4, tehnologie wireless avansata Intel® Wi-Fi 6, un ecran tactil uimitor de 15,6”, plus difuzoare hi-fi, microfoane compatibile cu Far-Field si o camera web IR pentru a imbunatati experienta de interactiune si de participare la conferinte.

Fara compromis

Totul la XPG XENIA Xe a fost gandit pentru a oferi un echilibru intre „calitate superioara”, „sasiu subtire si usor” si „performanta”. Dimensiunile sunt printre cele mai mici din segmentul laptopurilor de 15”, prelucrate cu precizie la 355 x 230 x 14,9 mm si o greutate de doar 1,65 kg, cu un sasiu din aluminiu foarte robust. Ecranul low-power de 15,6” este foarte luminos, are rame laterale inguste de 4,9 mm si un raport ecran-sasiu de 87%.

Disponibilitatea XPG XENIA Xe poate varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea si preturile specifice din regiunea dvs., va rugam sa vizitati https://xpg.com/en/xpg.

Despre XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) este un brand infiintat de ADATA pentru a oferi produse de inalta performanta jucatorilor, profesionistilor Esports si pasionatilor de tehnologie. Suntem dedicati dezvoltarii de produse care sa ofere performante extreme si, prin urmare, colaboram indeaproape cu comunitatea de gaming si e-sports pentru a obtine informatii despre nevoile reale ale utilizatorilor. Oferim o gama completa de produse, de la sisteme, componente, periferice la dispozitive si le producem la cele mai inalte standarde de stabilitate, fiabilitate si performanta. Dezvoltam, de asemenea, produse cu design modern si elegant, care ne-au adus mai multe premii internationale de prestigiu cum ar fi iF Design si Good Design. Dincolo de produse, jucam un rol activ in sponsorizarea si sustinerea evenimentelor si echipelor eSports din intreaga lume pentru a realiza experiente de joc extreme, la cele mai inalte niveluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>