TELEVIZOARELE LG OLED, PREMIATE LA TECHNOLOGY & ENGINEERING EMMY® AWARDS

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LG OLED, Director’s Choice la Hollywood datorită pixelilor auto-iluminați, reproducerii precise a culorilor și caracteristicilor unice

iubite de creatori

LG OLED a fost premiat la cea de-a 72-a ediție a Emmy® Awards pentru tehnologie și inginerie. Înființate de National Academy of Television Arts & Sciences în 1948, Premiile Emmy pentru Tehnologie și Inginerie onorează dezvoltarea și inovarea tehnologiei de broadcasting.

Recunoașterea evidențiază inovațiile continue ale LG pentru îmbunătățirea și evoluția tehnologiei TV. Televizoarele LG OLED sunt foarte apreciate de creatori renumiți în lume și de multe dintre studiourile de producție de top pentru reproducerea excepțional de precisă a culorilor și pentru contrastul neegalat. Televizoarele LG OLED oferă procesare video optimizată, cea mai bună calibrare din clasă, grad ridicat de interoperabilitate, cu suport pentru un număr mare de formate video și audio, precum și diverse alte caracteristici dezvoltate special pentru a satisface nevoile creatorilor de conținut profesioniști. Televizoarele LG OLED sunt utilizate pe scară largă ca afișaje de referință în marile studiouri de film de la Hollywood și de dezvoltatorii de conținut din întreaga lume.

Capabil să reproducă fidel intenția creativă a regizorilor, dezvăluind fiecare detaliu și nuanță cu precizia pixelilor auto-iluminați, LG OLED este un afișaj popular datorită capacității sale de a îndeplini standardele înalte de calitate ale creatorilor de conținut creativ. Prin faptul că pot reda mișcarea la fel de precis cum pot reproduce culorile, televizoarele LG OLED sunt, de asemenea, alese adesea pentru instalațiile de producție sportivă live din întreaga lume.

Lăudate de consumatori și de experți din industrie, televizoarele LG OLED oferă o calitate superioară a imaginii cu tehnologia auto-emisivă a pixelilor, structura fără backlight și controlul independent de aprindere a pixelilor. Raportul de contrast impresionant, nuanțele profunde de negru, unghiul larg de vizionare și timpul de răspuns rapid sunt doar câteva dintre motivele pentru care LG OLED continuă să fie liderul categoriei TV premium.

„Suntem extrem de mândri că televizoarele LG OLED au primit unul dintre cele mai emblematice premii din industria televiziunii”, a declarat Nam Ho-jun, senior vice president al R&D la LG Electronics Home Entertainment. „Această distincție este o dovadă a faptului că televizoarele noastre OLED oferă cele mai bune experiențe cinematografice acasă, permițându-le clienților să se bucure de creațiile pe care le iubesc așa cum au intenționat producătorii acestora să fie vizionate.”

Această recunoaștere vine ca urmare a inovațiilor LG în domeniul televizoarelor inteligente, ultra-high definition. Recent, LG Electronics a primit premiul Technical Emmy pentru dezvoltarea și implementarea HTML5 pentru o experiență TV completă, precum și un premiu pentru Excelență în Inginerie din partea Hollywood Professional Association (HPA). Anterior, filiala LG R&D din SUA, Zenith Electronics LLC, a câștigat premii Technical Emmy pentru dezoltarea pionieratului prin soluții ca prima telecomandă TV wireless, standardele din industrie pentru HDTV și TV stereo și display-urile cu ecran plat.

Pentru mai multe informații despre televizoarele OLED LG, vizitați www.lg.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>