CES 2021: LG ARATĂ CUM ROBOȚII ECHIPAȚI CU AI ȘI NOILE TEHNOLOGII ALE BRANDULUI ÎȚI POT ÎMBUNĂTĂȚI VIAȚA

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

CTO-ul LG discută despre strategia de inovare deschisă a companiei și despre importanța efortului comun pentru a face viața tuturor mai bună

 

Într-un an cu schimbări fără precedent, angajamentul LG de a îmbunătăți viața a rămas ferm, la fel și capacitatea sa de a satisface nevoile în schimbare ale consumatorilor din întreaga lume. Pentru a ilustra acest lucru, Dr. Park, președinte și CTO al LG Electronics (LG), a vorbit la CES® 2021 despre produse revoluționare, cum ar fi purificatorul de aer LG PuriCare Wearable și LG Smart Thermal Camera, care contribuie fără efort la asigurarea bunăstării și a siguranței consumatorilor. De asemenea, LG își adaptează roboții CLOi pentru diverse medii și sarcini – de la dezinfectarea zonelor cu trafic intens din spațiile publice și comerciale până la efectuarea livrărilor door-to-door și servirea mâncării în restaurante – pentru a îmbunătăți igiena și pentru a minimiza riscurile pentru sănătate atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

LG FUTURE TALK_01

„Tehnologiile și disciplinele converg pentru a facilita o serie de inovații digitale – AI, conectivitate 5G, IoT, cloud, senzori, navigație, baterii – și transformă mobilitatea, care este o parte imensă a vieții noastre”, a remarcat Shapiro, președinte și CEO al Consumer Technology Association.

Această abordare deschisă a inovației oferă baza pentru tot ceea ce LG creează, în special sub marca LG ThinQ, care cuprinde dispozitivele compatibile cu AI și IoT ale companiei. Dr. Park a prezentat planuri interesante de dezvoltare a unui ecosistem prin conectarea tuturor produselor și serviciilor între categorii, oferind consumatorilor o experiență de utilizare și un confort de neegalat. „Nu este vorba doar despre electrocasnice și despre device-uri individuale care au conectivitate AI, ci mai mult despre construirea unui ecosistem în care LG și partenerii să lucreze împreună pentru a extinde, îmbunătăți și îmbogăți ceea ce oferă”, a spus Dr. Park.

Alături de David Rabie, CEO Tovala, ale cărui kit-uri de preparate alimentare gata pentru a fi puse la cuptor vor putea fi cumpărate în curând din magazinul LG ThinQ, Dr. Park a imaginat o aplicație ThinQ evoluată care depășește funcționalitatea de control și monitorizare pentru a deveni o platformă completă de lifestyle digital. Prin diversitatea parteneriatelor și prin implementarea de noi funcții, cum ar fi Scan-to-Cook, care permite utilizatorilor să aplice cuptorului setările corecte prin simpla scanare a codului de bare al ambalajului, LG face mai ușoară gestionarea casei, astfel încât clienții să se poată concentra mai mult pe lucrurile care contează pentru ei.

LG FUTURE TALK_02

Jean-François Gagné, CEO Element AI, i s-a alăturat din nou Dr. Park, după ce anul trecut cei doi au anunțat împreună structura Levels of AI Experience la CES 2020. Împreună cu alți parteneri, cele două companii dezvoltă o nouă platformă inovatoare – AIX Exchange – care va permite liderilor din industrie, cercetătorilor, persoanelor cu putere de decizie politică și consumatorilor să comunice direct între ei pentru a stabili cel mai bun mod de impliementare a AI. Dr. Park a dezvăluit, de asemenea, unele dintre tehnologiile inteligente la care LG a lucrat, inclusiv Vision Pack, care va spori capacitățile AI existente ale frigiderelor ThinQ și ale oglinzilor inteligente ale companiei.

„Revenim la importanța colaborării dintre industrii, deoarece construirea și extinderea acestui tip de ecosistem este cu siguranță un efort multidisciplinar”, a subliniat Dr. Park. „Este vorba de lucru în echipă, colaborare și parteneriat atunci când vine vorba de inovație pentru o viață mai bună în era transformării digitale.”

LG Future Talk și toate celelalte inovații recente de la LG pot fi vizualizate la expoziția virtuală CES 2021.

 

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics este un inovator global în tehnologie și bunuri de larg consum, cu prezență în aproape toate țările din lume și cu o forță de muncă diversă de 74.000. LG este compus din cinci companii – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions și Business Solutions. Cu vânzări globale în 2019 de 53 miliarde USD, LG este producătorul unei game largi de produse de la televizoare, mașini de spălat, frigidere, aparate de aer condiționat, dispozitive mobile, digital signage și componente auto. LG este, de asemenea, cunoscut pentru LG SIGNATURE premium și pentru brand-urile avansate LG ThinQ, care încorporează tehnologia de inteligență artificială a companiei. Pentru mai multe despre LG, accesați www.LGnewsroom.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>