Costul unei lucrări dentare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Costul unei lucrări dentare pentru amplasarea unui aparat Safir este ceva mai mare față de alte tipuri de aparate dentare, deoarece aparatul dentar este de cea mai bună calitate. Dispozitivele funcționează prin presiune ușoară și forță asupra dinților și a maxilarelor. Brakeții sunt formați din inele, arcuri și bretele în sine. Inelele sunt fixate în jurul dinților unici posteriori și servesc drept suport, în timp ce consolele sunt lipite de suprafața frontală a celorlalți dinți și conectate la inele printr-un arc metalic. Strângerea arcului creează tensiune asupra dinților, și datorită acestui lucru dinții încep să se deplaseze treptat în poziția lor corectă.

Acest arc, după epuizarea acțiunii sale, este înlocuit cu altul, care apare în medie o dată pe lună. În prezent, alinierea dinților poate fi făcută la clinica dentară Dento Care cu ajutorul unui aparat Safir. Dispozitivul dentar fix este utilizat pentru a alinia dinții în poziția normală și pentru a controla obiceiurile proaste. Aparatul dentar Safir nu creează disconfort grav în timpul mesei și, prin urmare, este unul dintre mijloacele de tratament. Dacă un dinte de lapte se pierde prematur, aceste substituente sunt folosite pentru a păstra locul până când erupe dintele permanent. Un inel este atașat la dintele adiacent celui pierdut și arcul corespunzător este plasat între cei doi dinți disponibili.

Când ai nevoie de un aparat dentar Safir?

Când dinții îți cresc inegal, poți uita de zâmbetul de la Hollywood. Malocluzia este corectată de obicei în copilărie. Însă, dacă acest lucru nu a fost făcut, există șansa de a oferi perfecțiune dinților la vârsta adultă. Aparatul dentar Safir poate deveni o podoabă la modă sau, dimpotrivă, un dispozitiv discret care corectează poziția dinților. Principalul lucru este ca acesta să fie amplasat de un profesionist care să evalueze ce tip de aparat dentar este potrivit în cazul tău. Din fericire, astăzi nu există limite de vârstă pentru amplasarea aparatului dentar Safir, deoarece îți poți corecta dinții chiar și la vârsta de 40 – 50 de ani. Un alt fapt interesant, este că fiecare vârstă are propriile sale modele. Este necesar să se evalueze situația specific, adică modul în care se dezvoltă dinții și cum poți influența acest proces. Această evaluare trebuie făcută de un ortodont profesionist care știe când este cel mai bine să montezi aparatul dentar, ce model să alegi și cât timp să îl porți.

Când să montezi aparatul dentar Safir?

Nu există recomandări universale. Uneori este mai bine să pui brakeții mai devreme pentru a obține efectul dorit, alteori mai târziu. Însă, cel mai ușor este să corectezi curbura dinților în copilărie. În plus, este important să corectezi poziția dinților, deoarece aspectul se schimbă pe măsură ce dinții cresc, și în acest caz, este mai bine ca maxilarul să se dezvolte corect până la maturitate. Majoritatea pacienților adulți nu doresc schimbări dramatice, ci doar să-și modifice ușor poziția dinților. Aparatele dentare invizibile Safir fac față perfect acestei sarcini, folosind o metodă științifică și dovedită, răspândită în întreaga lume. Milioane de oameni au încercat-o deja. Aparatele dentare Safir sunt realizate din material transparent, care este aproape invizibil pe dinți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>