Rezultate financiare pozitive pentru Huawei în primele trei trimestre din 2020

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 28 octombrie, 2020 – Huawei Consumer Business Group anunță rezultatele financiare pentru primele trei trimestre al anului 2020. În acest interval, Huawei a generat venituri de 671,3 miliarde CNY, înregistrând o creștere de 9,9% față de aceeași perioadă a anului trecut. Marja de profit net a companiei în această perioadă a fost de 8,0%[i], astfel că rezultatele financiare ale Huawei au îndeplinit așteptările companiei.

În contextul pandemiei globale, lanțul de aprovizionare global al Huawei este supus unor provocări semnificative, însă compania continuă să facă toate eforturile pentru a găsi soluții, pentru a progresa și pentru a-și îndeplini angajamentele față de consumatori și furnizori.

Chiar și în contextul actual, Huawei a înregistrat rezultate financiare pozitive în primele trei trimestre ale anului, chiar mai puternice decât cele obținute în aceeași perioadă a anului trecut. Ne bucurăm că reușim să îndeplinim așteptările consumatorilor și să generăm venituri și mai mari, de la an la an, creșterea fiind de aproximativ 10%.spune Whisky Wangwei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România. „În acest an, veniturile au înregistrat creșteri puternice, în special datorită categoriilor PC și tablete. În curând, la începutul anului viitor, vom lansa o nouă categorie, cea de televizoare inteligente, și pe piața din România.”, continuă acesta.

În viitor, Huawei își va valorifica punctele forte în tehnologiile IT&C precum AI, cloud, 5G și computing, pentru a oferi soluții bazate pe scenarii, pentru a dezvolta aplicații în industrie și totodată pentru a valorifica rețelele 5G împreună cu partenerii săi.

IT&C a devenit foarte important pentru societatea modernă și reprezintă principalul motor al dezvoltării sustenabile sociale, economice și de mediu. Huawei consideră că dezvoltarea rapidă și sănătoasă a industriei IT&C se bazează pe colaborarea deschisă și încrederea reciprocă din întreaga industrie globală și de aceea va continua să lucreze îndeaproape cu partenerii globali și să folosească tehnologiile sale IT&C inovatoare pentru a crea o valoare mai mare pentru clienți, în ciuda situației complexe cu care se confruntă în prezent. Compania va continua să participe la creșterea economică și la progresul social.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Pentru noutăți despre AppGallery, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryRo/

Instagram: https://www.instagram.com/appgalleryro/

[i] Datele financiare dezvăluite reprezintă cifre neauditate compilate în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară; curs de schimb la sfârșitul lunii septembrie 2020: 1 USD = 6,8101 CNY (sursă: o agenție externă).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>