Televizoarele TCL revoluționează experiența de vizionare de acasă

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vezi filmele, meciurile și emisiunile preferate la televizoarele QLED C81 și C71 de la TCL

 

 

2020 ne-a adus și mai mult în era stilului de viață inteligent. Într-un an în care ”acasă” a cuprins mai mult decât ne-am fi așteptat vreodată din lumea întreagă, am acceptat reglementările pentru a ne ține protejați, am îmbrățișat provocările și am găsit soluții pentru stare de bine, conectare cu cei dragi și experiențe memorabile … din sufragerie. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel mondial și printre principalii jucători din industria TV pe plan global, ne oferă instrumentele de entertainment care să ne țină în pas cu vremurile și care să ne asigure experiențe captivante, de calitate, care să ne aducă aminte să vedem partea plină a paharului.

 

Pentru cele mai tari filme, pentru emisiunile preferate ori competițiile sportive mult-Seria TCL QLED TV C71, seria TCL QLED TV C81 (de la stânga la dreapta)așteptate, televizoarele inteligente de la TCL sunt alegerea perfectă; avem parte de o vizionare la superlativ, direct de pe canapeaua de acasă.

 

Seriile de QLED C81 și C71 de la TCL asigură entertainment de top, cu o experiență de vizionare similară celei de cinema, având la bază cea mai avansată tehnologie în domeniu. Lansate în mai 2020, sunt disponibile pe eMAG la un preț special, redus cu 22% și cu posibilitatea de achiziție în rate.

 

Iată cele mai importante motive pentru care să alegi un televizor din seria QLED C81 ori seria C71 pentru a te bucura de-acasă de relaxarea, emoția, suspansul și de inspirația oferite de un divertisment de calitate.

Reproducere fără egal a culorilor – calitatea imaginii asemănătoare cu realitatea

Seriile QLED C81 și C71 de la TCL dispun de cea mai înaltă tehnologie de redare a imaginii Quantum Dot, oferindu-ne un miliard de culori și nuanțe diferite care transformă vizionarea într-o experiență la cinema.

De asemenea, televizoare TCL lansate în 2020 sunt echipate cu tehnologiile  4K HDR PREMIUM, HDR 10+ și Dolby Vision HDR, care oferă luminozitate uimitoare, rezoluție excepțională, culori vii a căror reproducere o depășește pe cea a altor modele LED sau OLED, contrast extraordinar, detalii excepționale de umbră, scene perfect încadrate și imagini de o claritate înaltă. Astfel, putem experimenta imagini bogate, realiste, indiferent dacă vizionarea are loc în întuneric sau în bătaia razelor de soare.

100HZ Motion Clarity oferă și mai multă claritate și luminozitate pe modelele de 65 și 75 de inch, afișând imagini la 100 de cadre pe secundă, o viteză de două ori mai rapidă decât cea întâlnită la modelele tradiționale de 50Hz, rezultând imagini super clare.

În plus, algoritmul de estimare și compensare a mișcării pe care îl are modelul de 55 de inch stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând imagini de o acuratețe superioară, fascinantă.

Descoperă în acest video ce înseamnă reproducere fără egal a culorilor pe televizoarele QLED C71 și pe cele din seria C81.

Sisteme de sunet ultra-performante – experiență de sunet tridimensională

Tehnologia Dolby Atmos permite o experiență audio tridimensională pentru ambele serii, redând un sunet ambiental impresionant, datorită profunzimii și preciziei audio excelente și oferind astfel experiență de cinema în propria casă.

Seria C81 este echipată cu un sistem de sunet de ultimă oră, ONKYO 2.1, cu difuzoare pentru față și subwoofer dedicat în spatele televizorului, optimizând experiența de ascultare și oferind un sunet captivant specific cinematografului.

Funcții ce revoluționează conceptul de smart TV

Seriile de televizoare C81 și C71 au funcții inteligente alimentate de TCL AI-IN, ecosistemul de inteligență artificială al TCL care folosește învățarea profundă pentru a optimiza în mod inteligent sistemele audio și video și pentru a oferi o experiență de vizionare cu adevărat personalizată, revoluționând astfel potențialul televizorului.

Aceste serii vin cu sistemul Android 9.0 încorporat, Google Home și Google Assistant ca parte a pachetului. Consumatorii pot utiliza controlul vocal pentru peste un milion de acțiuni și pot controla conținutul și funcțiile TV, precum și dispozitivele inteligente compatibile, fără a pierde ritmul.

De asemenea, compatibili cu Alexa, ambii asistenți învață tot mai multe în funcție de frecvența de utilizare, iar controalele vocale hands-free oferă consumatorilor confort și flexibilitate sporite, permițându-le să facă mai multe acțiuni fără a pierde niciun moment al emisiunii sau al filmului de pe ecran.

Transmiterea conținutului nu a fost niciodată mai ușoară, datorită gamei largi de aplicații Android TV, precum Netflix, Amazon Prime Video și YouTube.

Funcțiile inovatoare, comutarea ușoară între sarcini, conturile cu mai mulți utilizatori sau setările laterale le permit tuturor membrilor familiei să se bucure de conținutul preferat. Mai mult, compatibilitatea T-Cast și Chromecast permit streamingul via telefoane smart și computere, indiferent dacă este vorba de Mac sau Windows, iPhone sau telefoane Android.

Funcții inteligente suplimentare

Concepute cu gândul la gameri, seriile QLED C81 și C71 au timp de întârziere scăzut de 10ms, alături de imagini de înaltă calitate pentru performanță receptivă și calitate superioară a imaginii. De asemenea, pasionații de jocuri vor aprecia includerea a 3 prize HDMI, alături de 2 porturi USB 2.0, ce oferă maximizarea conectivității pentru console și controlere.

De asemenea, un televizor inteligent nu este complet fără telecomandă inteligentă. Aceste televizoare TCL sunt dotate cu telecomenzi bazate pe control vocal avansat, precum și butoane rapide pentru a accesa aplicațiile cheie. Seria C81 are, de asemenea, o telecomandă pentru Google Assistant.

Design slim atemporal

Designul elegant al ambelor serii oferă un mare avantaj, fiind perfect adaptabil oricărei locuințe, oferind o experiență vie și personalizată de cinema, în propria casă.

Modelele seriei C81 sunt dotate cu un suport inovativ cu trei picioare, care le conferă un efect plutitor, iar cele ale seriei C71 vin cu un suport elegant, reglabil.

Ambele serii sunt compatibile cu VESA, pentru o flexibilitate maximă. Modelele au un exterior ultra-subțire, confecționat din metal premium, ce asigură durabilitate și conferă eleganță. Designul atemporal modern al modelelor C71 și C81 transformă cu adevărat spațiul de locuit, aducând o notă de rafinament.

Principalele caracteristici și funcții-cheie

 

Seria TCL C81

 

TCL C71 Series
●        Tehnologia de afișare Quantum Dot

●        Dolby Vision și Dolby Atmos

●        HDR 10+

●        Motion Clarity-100Hz Native Display (pentru modelele de 75 și 65 inch)

●        Sistem audio Onkyo

●        TCL AI-IN

●        Control Vocal Hands-free

●        Cel mai recent sistem de operare Android

●        Full-Screen Design

●        Tehnologia de afișare Quantum Dot

●        Dolby Vision și Dolby Atmos

●        HDR 10+

●        TCL AI-IN

●        Control Vocal Hands-free

●        Cel mai recent sistem de operare Android

●        Full-Screen Design

*Google Assistant nu este disponibil în anumite limbi și țări. Necesită o conexiune la Internet/date mobile și poate genera costuri. Disponibilitatea și performanța anumitor funcții și servicii depind de dispozitive și rețele și pot să nu fie disponibile în toate zonele.

 

** Compatibilitatea Alexa permite utilizarea cu dispozitive Amazon Alexa, inclusiv Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot și Echo Plus (achiziționate separat).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>