Samsung lansează în România noua linie de aspiratoare verticale Jet

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Samsung-Jet™

Noile aspiratoare îmbină performanța cu o serie de funcționalități care oferă cea mai bună experiență de curățare

Samsung Eletronics lansează în România noua linie de aspiratoare Samsung Jet™ fără cablu de alimentare. Noile produse sunt ușor de utilizat și pot genera o putere de aspirare de până la 200W.

”Misiunea noastră este aceea de a crea aspiratoare care oferă o experiență de curățare diferită și mult îmbunătățită, iar seria Samsung Jet face acest lucru posibil. Ne bucurăm să putem lansa noua gamă de aspiratoare Jet în România și că le putem oferi astfel consumatorilor noștri produse ușor de utilizat care beneficiază de cele mai noi tehnologii”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România ;i Bulgaria.

Soluții de curățare ultra avansate

Performanțele Samsung Jet sunt posibile datorită motorului său cu invertor digital, care încorporează lamele montate prin ultrasunete și un difuzor care optimizează fluxul aerului. Aceste caracteristici permit menținerea unui nivel ridicat de durabilitate și în același timp generarea unei puteri ridicate de aspirare.

Sistemul Jet Cyclone dispune de nouă cicloni separați – fiecare cu trei intrări diferite, pentru a minimiza pierderea puterii de aspirare atunci când se captează particulele fine de praf.

Utilizatorii se pot bucura de o autonomie ridicată a bateriei, de până la o oră de utilizare continuă, în cazul modelului VS75. În același timp, pentru că bateria poate fi înlocuită cu ușurință, utilizatorii pot prelungi sesiunea de curățenie până la două ore. Bateria de rezervă pentru aspiratoarele Jet poate fi achiziționată separat.

Samsung Jet vine la pachet cu o diversitate de perii motorizate care oferă soluții de curățare pentru diverse scenarii, adaptate tuturor stilurilor de viață, tipurilor de podea și obiceiurilor de curățenie.

Mai multă igienă

Sistemul de filtrare HEPA cu 5 straturi vine ca o confirmare a misiunii Samsung de a prioritiza sănătatea utilizatorilor. Filtrele sunt verificare și certificate de British Allergy Foundation (BAF) și captează 99,999% din particulele de praf și alergenii care în mod normal ar reveni în cameră, prin sistemul de evacuare a aerului.

Recipientul lavabil de gunoi al Samsung Jet, precum și tamburul detașabil sunt funcționalități care adresează nivelul de igienă și mentenanța produselor. Recipientul pentru praf poate fi înlăturat cu ușurință, apoi golit și spălat. Sistemul multi-ciclonic este la rândul lui detașabil printr-un singur click.

check-with-a-glance

Eficiență prin design

Gama Samsung Jet încorporează funcționalități și un design care îmbunătățesc experiența de curățenie. Astfel, display-ul digital integrat arată statusul aparatului, precum nivelul bateriei și tipul de perie utilizată. De asemenea, îi alertează pe utilizatori în cazul unor blocaje ale periei, ceea ce permite folosirea aspiratorului în condiții optime, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Stația de încărcare 2 in 1 a Samsung Jet poate fi ajustată și le permite utilizatorilor să depoziteze și să încarce aspiratorul mai facil. Stația de încărcare poate fi montată în plan vertical, astfel că cei care își doresc să economisească spațiu pot profita de acest aspect. În același timp, poate fi folosită ca o stație de încărcare de sine stătătoare.

Designul noilor aspiratoare oferă o fiabilitate sporită și un stres mai redus asupra încheieturilor. Corpul Jet cântărește doar 1,66 kilograme, ceea ce îl face cu 12% mai ușor decât aspiratoarele clasice.

Cele trei modele disponibile în România sunt Jet 70 CompleteJet 70 Turbo și Jet 75 Premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>