Samsung sărbătorește lansarea noii game de monitoare de gaming Odyssey printr-un turneu european de eSports

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

SOL_KV

După lansarea performantului monitor de gaming G5, Samsung provoacă comunitatea de gameri europeni* de PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) să-și pună echipamentul la încercare pentru șansa de a câștiga premii în valoare totală de 25.000 EUR – înscrierile sunt disponibile începând de astăzi.

București, România – 17 septembrie 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd., liderul global pe piața monitoarelor de gaming*, a prezentat astăzi primul său turneu paneuropean de eSports, celebrând cea mai recentă lansare în gama de monitoare Odyssey.

Competiția Odyssey League, numită după inovatoarea gamă de monitoare de gaming, este în căutarea celor mai competitivi jucători de PUBG din Europa. Cei care întâlnesc cele mai înalte standarde de performanță sinonime cu marca Odyssey și sunt dispuși să-și demonstreze priceperea și ambiția în cadrul turneului au șansa de a câștiga o parte din fondul masiv de premii de 25.000 EUR.

Extinderea gamei de monitoare de gaming Odyssey, care a început cu G7 și G9 în ianuarie la CES, continuă cu cel mai accesibil produs de până acum: G5. Proiectat după feedback-ul celor mai pretențioși gameri, G5 se mândrește cu performanțe ridicate în toate ariile de funcționalitate: un timp de răspuns ultra rapid de 1 ms, o rată de reîmprospătare de 144Hz*, compatibilitate AMD FreeSync Premium și un panou VA Quad-High Definition (QHD; rezoluție 2560×1440) . În plus, G5 are un ecran curbat 1000R, proiectat de Samsung, cu certificare dovedită a faptului că reduce oboseala ochilor și elimină distragerea atenției și lag-ul.

Turneul, disponibil pentru înscrieri de astăzi, începe cu calificări naționale, urmate de knock-out în fiecare din cele 12 regiuni/țări europene. Calificarile pentru jucătorii din România se vor desfășura in perioada 9-12 noiembrie, cu knock-out-ul final programat pe 28 noiembrie 2020.

Regions Countries Type Period
1 & 2 Italia &
Regiunile Nordice
Calificare Sept 28 – Oct 1
Nat. KO Oct 24
3 & 4 Polonia & Austria/Elveția Calificare Oct 5 – Oct 8
Nat. KO Oct 25
5 & 6 Germania & Marea Adriatică/Grecia Calificare Oct 19 – Oct 22
Nat. KO Oct 31
7 & 8 Rep. Cehă / Slovacia și Iberia Calificare Oct 26 – Oct 29
Nat. KO nov-13
9 & 10 România & 
Franța
Calificare Nov 9 – Nov 12
Nat Ko nov-28
11 & 12 Marea Britanie & 
Benelux
Calificare Nov 16 – Nov 19
Nat Ko nov-29
Toate Toate regiunile FINALA UE Dec 5 + 6

Toate cele 12 competiții naționale vor fi transmise în direct pe platforma de streaming video Twitch de către cei mai talentați comentatori de eSports regionali, precum superstarul PUBG Dana Dima Gard, AKA DanucD. Finala Europeană va fi o producție de top în industrie, transmisă direct din studioul Odyssey League eSports din Berlin.

 „Ne dorim cu ardoare să continuăm parteneriatul cu Samsung Electronics Co. și să lucrăm împreună pentru viitoarele competiții Samsung Odyssey League. Este minunat să le poți oferi fanilor și jucătorilor un alt turneu de care să se bucure”, a spus Atila Yesildag, șeful Esports EMEA la PUBG Corporation.

Puteți afla mai multe despre modalitatea de înscriere, programul turneului și informații pentru a urmări evenimentul, accesând odysseyleague.gg. Detalii despre turneul dedicat jucătorilor din România puteti gasi direct pe odysseyleague.gg/en/leagues/romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>