Aplicația George a BCR se alătură HUAWEI AppGallery și este disponibilă acum pe toate dispozitivele din portofoliu

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Huawei x George România

Noul parteneriat va fi marcat printr-o campanie specială, care se va desfășura în Social Media și care le va aduce consmatorilor premii importante din portofoliul Huawei

București, 16 septembrie 2020 – Huawei Consumer Business Group anunță lansarea aplicației George, platforma de digital banking a BCR, în HUAWEI AppGallery, magazinul propriu. Aplicața George, disponibilă în biblioteca virtuală începând cu data de 4 septembrie, integrează cele mai noi tehnologii din portofoliul Huawei Mobile Services și oferă servicii de banking inteligent de ultimă oră.

George se alătură celorlalte aplicații financiare disponibile deja în biblioteca virtuală, printre care: Banca Transilvania, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay, Raiffeisen Smart Mobile sau 24Pay. Pentru a completa experiența oferită utilizatorilor în ceea ce privește accesul rapid la servicii bancare utile, angajamentul companiei de a extinde această categorie din HUAWEI AppGallery se află în derulare, prin discuții avansate cu principalele entități bancare locale.

Ne bucură foarte tare faptul că numărul de utilizatori HUAWEI AppGallery crește constant, de la o săptămână la alta; la fel și numărul de aplicații locale disponibile în magazinul virtual, semn că evoluția ecosistemului este una rapidă. George este una dintre aplicațiile pe care utilizatorii Huawei și le doreau pe dispozitivele lor, iar noi nu am făcut decât să ne respectăm promisiunea, aceea de a le oferi o experiență de utilizare cât mai plăcută. George, bun venit printre utilizatorii Huawei!”, a declarat Ciprian Mirea, Director of Ecosystem & Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

„George este acolo unde sunt clienții noștri! Ne bucurăm că, împreună cu sprijinul partenerilor noștri de la Huawei, acum putem să oferim o experiență completă de digital banking și clienților Huawei, prin prezența lui George în HUAWEI AppGallery. Acest pas este unul natural și face parte din strategia nostră de a crește progresiv numărul utilizatorilor activi din universul George., a declarat Petruț Lixandru, Head of Digital Distribution Channels, BCR.

Aplicația George, dezvoltată de Banca Comercială Română, le oferă utilizatorilor acces la un ecosistem financiar complet, de oriunde și oricând, din fața telefonului sau a tabletei. Astfel, cu această aplicație la îndemână, utilizatorii Huawei se pot bucura de posibilitatea de a avea, pe propriul telefon, aproape toate serviciile bancare pe care le-ar găsi și într-o sucursală bancară: deschidere de cont, personalizare si comandare card, credit, refinanțare, asigurări și multe altele.

Premii importante din portofoliul Huawei, pentru consumatori, cu ocazia parteneriatului HUAWEI AppGallery x George Romania

Cu ocazia lansării aplicației George în HUAWEI AppGallery, BCR și Huawei anunță lansarea unei campanii speciale. Campania se va derula timp de 10 zile, pe Instagram, iar provocarea adresată utilizatorilor este de a posta o fotografie cu un aspect urban, fresh și young, câteva dintre valorile comune ale produselor și serviciilor oferite de cele două companii. Pozele vor fi publicate în feed-ul personal de Instagram ale acestora, alături de hashtag-urile campaniei: #georgepeinsta și #huaweiappgallery.

La finalul campaniei, cei patru câștigători vor fi aleși prin intermediul Random.org și vor intra în posesia unor premii importante, constând în dispozitive de ultimă oră din portofoliul Huawei: un smartphone vârf de gamă HUAWEI P40 Pro pentru primul loc și brățări de fitness HUAWEI Band 4 Pro pentru ceilalți trei câștigători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>