HUAWEI lansează routerul WiFi AX3 cu Gigahome Quad-core și Wi-Fi 6 Plus

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea celei mai recente serii Huawei WiFi AX3, optimizată pentru standardele Wi-Fi 6. Compania și-a valorificat expertiza acumulată în 5G, recunoscută pentru rolul important în formularea standardelor Wi-Fi 6, prin dezvoltarea unei tehnologii revoluționare care facilitează colaborarea la nivel de chip între router și multe alte dispozitive. Noul produs va fi disponibil local începând cu data de 27 iulie, la următoarele prețuri recomandate, în funcție de specificații: 499 lei (TVA inclus) pentru modelul AX3 Quad-Core, respectiv 349 lei (TVA inclus) pentru modelul AX3 Dual-Core.

Seria Huawei WiFi AX3 oferă o conexiune puternică Wi-Fi 6 Plus atunci când este utilizată cu dispozitivele HUAWEI. Ca hub de conectare pentru strategia revoluționară HUAWEI 1+8+N pentru o viață inteligentă pentru toate scenariile, Huawei WiFi AX3 oferă garanții de securitate HUAWEI HomeSecTM la nivel financiar, furnizându-le utilizatorilor o conexiune Wi-Fi 6 intuitivă, rapidă, stabilă și sigură în orice moment.

Huawei Wi-Fi 6 Plus elimină barierele cu lățimea de bandă îngustă dinamică

Routerele Huawei WiFi AX3 sunt echipate cu procesorul Gigahome exclusiv de la HUAWEI și chipsetul Wi-Fi 6 Gigahome. Pe baza standardelor Wi-Fi 6, compania a integrat o tehnologie colaborativă multi-chip, pentru a garanta că Huawei WiFi AX3 oferă „Wi-Fi 6 Plus” la o viteză de rețea dublă, alături de capacități îmbunătățite de penetrare a peretelui, atunci când routerul este utilizat cu alte dispozitive Huawei Wi-Fi 6.

Chipsetul Gigahome Wi-Fi 6 a făcut posibilă această soluție prin îmbunătățirea lățimii de bandă a frecvenței cu până la 160 MHz, precum și prin realizarea fragmentării automate a pachetelor în modul de bandă îngustă prin tehnologia dinamică cu bandă îngustă. Aceasta a dus la stabilizarea lățimii de bandă utile a frecvenței la 2 MHz, pentru un semnal de rețea fără întreruperi, care penetrează pereții. Pe scurt, utilizatorii se pot bucura de o rețea mai rapidă lângă dispozitiv și de conexiuni mai stabile la distanțe mai mari.

Versiunea quad-core a seriei Huawei WiFi AX3 oferă și suport pentru Huawei Share. Prin simpla atingere a unui telefon Android cu NFC activat de zona de detectare NFC a routerului, utilizatorii se pot conecta direct la rețeaua Wi-Fi, fără a fi nevoie de parolă. Această funcție este foarte utilă pentru hoteluri sau restaurante, economisind timp și evitând dificultatea și neplăcerea asociate cu solicitarea și introducerea unei parole complicate de către oaspeți.

Pe lângă tehnologia cu bandă îngustă dinamică exclusivă, versiunea quad-core include patru amplificatoare de semnal independente (două pentru versiunea dual-core), permițând o rețea de tip mesh pentru mai multe routere HUAWEI, compatibilă atât cu moduri de rețea wireless, cablu, cât și cu wireless hibrid + cablu, care extind accesul la rețea în fiecare colț al casei sau biroului.

În procesul de realizare a Huawei WiFi AX3 Pro, au fost luați în considerare factorii care încetinesc viteza rețelei wireless, astfel că sistemul de rutare de la nivel de aplicație, driver și kernel a fost îmbunătățit, stabilind un model de testare pentru o perioadă de doi ani, pentru a asigura stabilitatea pe termen lung.

Versiunea Huawei WiFi AX3 quad-core include și protecții de securitate HUAWEI HomeSecTM. În chip-ul Gigahome quad-core a fost integrată o zonă de securitate independentă (mediu de execuție de încredere TEE), iar soluția de securitate TrustZone a fost construită din microkernel. Această soluție a obținut certificarea Evaluation Assurance Level-5 (EAL5) din partea Common Criteria, o organizație de certificare a produselor IT recunoscută la nivel global, care confirmă încă o dată garanțiile de securitate la nivel financiar ale produsului.

Angajamentul HUAWEI de a elimina decalajele de rețea în era Wi-Fi 6

Datorită înțelegerii profunde a tehnologiilor 5G, HUAWEI a contribuit semnificativ la standardul Wi-Fi 6. Experții companiei au prezidat cinci grupuri de lucru Wi-Fi standard, dr. Osama Aboul-Magd fiind președintele grupului de lucru standard Wi-Fi 6 (802.11ax). În plus, HUAWEI a depus 240 de noi propuneri Wi-Fi 6 (802.11ax), reprezentând 15% dintre toate propunerile, mai mult decât orice alt producător de dispozitive. Compania a introdus în Wi-Fi 6 și numeroase tehnologii avansate 5G.

Datorită investiției pe termen lung în Wi-Fi 6, HUAWEI oferă dispozitive care suportă standardele Wi-Fi 6 și integrează tehnologii unice de colaborare folosind chip-urile sale Gigahome Wi-Fi. Astfel, dispozitivele Wi-Fi 6 oferă o experiență de utilizare optimă.

Lider în tehnologia Wi-Fi 6, HUAWEI propune o strategie pe termen mediu și lung pentru crearea unei vieți inteligente pentru consumatori în următorii 5-10 ani, bazată pe strategia „1+8+N” care se axează pe cinci scenarii majore. În această strategie, routerele Wi-Fi joacă un rol fundamental în categoria centrelor de conectare, oferind o conexiune Wi-Fi simplă, de mare viteză, stabilă și sigură, vitală pentru o viață inteligentă de înaltă calitate, acesta fiind obiectivul pe termen lung al companiei.

HUAWEI a investit zeci de milioane de dolari în dezvoltarea cipurilor dedicate pentru routere. Prin combinația de software și hardware la nivelul inferior de cipuri, compania a eliminat peste 80% dintre problemele legate de înghețarea cadrelor, decalaje și deconectări. Pe lângă seria AX3, HUAWEI va continua să folosească chipset-urile Gigahome și pentru produsele ulterioare. De asemenea, compania a construit un centru de capabilități Wi-Fi în Wuhan, care adăpostește cel mai exigent mediu de testare din industria globală de routere, ceea ce înseamnă că dispozitivele HUAWEI pot fi testate riguros înainte de a fi disponibile consumatorilor.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>