moto g8 power lite – sistem triplu de camere foto și autonomie remarcabilă pentru baterie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Motorola prezintă  moto g8 power lite, cel mai nou smartphone al familiei moto optimizat pentru autonomie, cu o baterie performantă ce oferă independență în utilizare de peste două zile. Mai mult decât atât, cu ajutorul sistemului triplu de camere foto de calitate profesională, se pot realiza fotografii foarte bune atât în plan apropiat, cât și din unghi ultra-larg.

Noul moto g8 power lite are o baterie impresionantă de 5.000 mAh, concepută să dureze până la trei zile complete1 fără a fi nevoie de reîncărcare.2 moto g8 power lite oferă încrederea că durata de viață a bateriei permite mereu utilizarea telefonului atunci când este cea mai mare nevoie, fie că dorim să ascultăm muzică timp de 100 de ore sau că urmărim cele mai noi programe și filme pentru 19 ore.

Utilizatorii pot face tot ceea ce își doresc cu un telefon al cărui sistem de camere foto este construit pentru versatilitate. Sistemul triplu de camere foto de pe moto g8 power lite surprinde fotografii clare, detalii incredibile în plan apropiat, dar și portrete reușite. Telefonul vine echipat cu o cameră principală de 16MP cu focalizare rapidă pentru fotografii instant și o cameră Macro Vision pentru o apropiere de 4 ori mai mare de subiect decât cu un obiectiv normal, toate cu o adâncime a câmpului vizual pentru portrete impresionante.

Conținutul preferat va arăta mai bine ca oricând pe ecranul Max Vision de 6.5” al noului moto g8 power lite. Datorită procesorului octa-core și RAM de 4GB , utilizatorii se pot juca sau lucra, pot căuta și urmări totul mult mai rapid, fără întârzieri nedorite. Dispozitivul are 64GB de memorie pentru aplicațiile, muzica, filmele și fotografiile preferate. De asemenea, se pot adăuga ușor până la 256GB3  în plus, utilizând slotul card microSD dedicat.

moto g8 power lite vine și cu experiențele Moto exclusive și cu un design rezistent la apă.4

Disponibilitate și preț

moto g8 power lite va fi disponibil în următoarele săptămâni în țări selectate din Europa, America de Sud, Asia și Australia. Pentru informații  și specificații complete, vizitați site-ul nostru web https://ro.motorola.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>