Peste 400 de precomenzi pentru HUAWEI Mate 30 Pro în România

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  • Vârful de gamă a fost lansat deja în Polonia, Austria, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Cehia, Spania și Portugalia
  • Smartphone-ul obține un scor DXOMARK de 121

 HUAWEI anunță 447 de precomenzi realizate de consumatori pentru HUAWEI Mate 30 Pro în România. Cifra depășește cele 100 de produse stabilite inițial, cu câteva zile înainte de finalizarea campaniei. Compania a anunțat că face eforturi pentru suplimentarea precomenzilor.

Între timp, HUAWEI Mate 30 Pro a primit și un scor general DxOMark de 121 pentru sistemul de camere foto, fiind la două puncte distanță de primul loc, ocupat de versiune 5G a aceluiași model și de un punct distanță față de al doilea loc, ocupat tot de un smartphone HUAWEI.

DxOMark, sistemul care evaluează amănunțit calitatea imaginii camerelor smartphone, a anunțat că sistemul integrat cu patru camere al HUAWEI Mate 30 Pro, incluzând camera inovatoare supersensibilă și camera cinematică, ocupă un loc impresonant în scorul general al DxOMark. Prin obținerea acestui scor, vârful de gamă consolidează reputația brandului de lider al fotografiei smartphone.

Sistemul de camere revoluționar al HUAWEI Mate 30 Pro include o cameră supersensibilă de 40 MP, o cameră cinematică de 40 MP, o cameră cu teleobiectiv de 8 MP și o cameră 3D cu senzor de profunzime. Camera cinematică supersensibilă este un sistem de cameră principală dublă, capabilă să realizeze fotografii excelente, inclusiv fotografii ultra-wide de noapte, fotografii cu unghi larg cu HDR+ și fotografii portret cu efect bokeh profesionist.

Camera supersensibilă de 40 MP cu o gamă de culori RYYB este proiectată pentru a atrage mai multă lumină, garantând realizarea de imagini foarte detaliate și clare în condiții de lumină foarte scăzută. Împreună cu un procesor de semnal imagine ISP 5.0, HUAWEI Mate 30 Pro surprinde fotografii și videoclipuri de cea mai înaltă calitate.

Huawei Mate 30 Pro este capabil să realizeze videoclipuri profesionale în tonuri cinematice. Camera cinematică are un senzor mare de 1/1,54 inci, cu ISO maxim de până la 51200, pentru realizarea de videoclipuri ultra slow-motion la 7680 de cadre pe secundă, precum și video 4K ultra-wide time-lapse în lumină scăzută.

De la lansarea seriei Mate 30 mai în luna septembrie, Huawei a redefinit capabilitățile smartphone-ului și i-a determinat pe consumatori să regândească fotografia și videografia.

Noul vârf de gamă este disponibil pentru precomandă, în ediție limitată, începând cu 15 ianuarie, până pe 29 ianuarie. 100 de vârfuri de gamă sunt disponibile pentru România, prima dată de ridicare fiind 1 februarie. La achiziționarea acestora, clienții vor primi și o pereche de Huawei Freebuds 3 cadou.

Modelul care face parte din campanie este HUAWEI Mate 30 Pro 4G Dual SIM,  8GB+256GB, în culoarea Space Silver. Produsul beneficiază de o extra garanție VIP de 6 luni.

Comenzile vor putea fi ridicate doar din București, din magazinele: Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, Huawei Brand Shop AFI Cotroceni, Huawei Customer Service Center București precum și o serie de magazine partenere din Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Mega Mall și altele. Toate detaliile sunt disponibile pe pagina de precomandă și pot fi găsite aici: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/mate-30-pro-precomanda/.

Noul HUAWEI Mate 30 Pro a fost lansat deja în Polonia, Austria, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Cehia, Spania și Portugalia.

Pentru mai multe informații despre testele DxOMark, accesați site-ul oficial www.dxomark.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>