Philips TV a selectat cele mai bune 5 filme de pe Netflix pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
Bucure
ști, 13 decembrie 2019 – Abia aștepți să te întinzi pe canapeaua din fața televizorului sub o pătură călduroasă, cu o ceașcă de ciocolată caldă în mână? Cu tehnologia unică Ambilight de la Philips TV care proiectează culorile de pe ecran pe pereții din jur, filmele tale preferate de Crăciun vor arăta și mai bine. Nu numai că tehnologia Ambilight face ca ecranul să pară mai mare, ci oferă și mai multă viață culorilor, iar experiența de vizionare devine mai captivantă. De aceea, Philips TV a selectat cele mai bune cinci filme de vacanță de urmărit cu Ambilight.

  1. Mame bune și nebune (Bad Moms)

Adună-ți prietenii și bucurați-vă împreună de comedia Bad Moms. Este o poveste cu adevărat motivantă pentru oricine are nevoie să lase grijile deoparte și să se bucure cu adevărat de perioada vacanței. Doar distracție și hohote de râs.

  1. Un prinț de Crăciun. Bebelușul regal (Christmas Prince: The Royal Baby)

Nu îl poți rata. Cel mai nou film din seria „Un prinț de Crăciun” este în sfârșit online! Și cum te poți bucura mai mult de un film nou decât dacă îl vezi la un televizor performant? De Crăciun,               relaxează-te alături de cei dragi și lasă-te purtat de o poveste de dragoste savuroasă. Cu tehnologia Ambilight, peisajele de iarnă din Aldovia îți vor umple camera cu energie pozitivă.

  1. Cum a furat Grinch Crăciunul? (Grinch)

Îți place verdele la fel de mult ca lui Grinch? Bradul de Crăciun nu e suficient? Ei bine, iarna aceasta ai noroc pentru că tehnologia Ambilight de la Philips TV îți poate umple întreaga cameră cu o aură fantastică de verde. Whoville va străluci mai mult ca niciodată și vei simți că faci cu adevărat parte din comunitatea Woo.

  1. Pur și simplu dragoste (Love Actually)

Îți poți imagina ceva mai frumos decât să te cufunzi într-o lume de vis, în timp ce privești una dintre cele mai bune comedii romantice din ultimii 10 ani? Chiar dacă ai văzut deja Love Actually, e filmul care surprinde cel mai bine atmosfera de sărbători. Chiar dacă știi toate melodiile, fiecare vers, tot reușește să te relaxeze. Dacă ai un televizor Philips cu Ambilight în living sau dormitor, ajungi să simți că joci și tu un rol în Love Actually.

  1. Mumble, cel mai tare dansator (Happy Feet)

Iarna asta nu ninge? Pregătește-te să îți transformi camera de zi într-un ținut încântător de iarnă și să dansezi! Pinguinii din Happy Feet îți vor oferi o stare de bine cu dansul lor voios și aplauzele hazlii. Decorul alb surprins în film va umple întreaga încăpere și te va ajuta să te simți în mijlocul unui tărâm fantastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>