„Cea mai puternică poveste ești tu”, noua campanie de comunicare de brand semnată de Huawei Consumer BG

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 12 decembrie – Huawei anunță o nouă campanie de comunicare de brand, prin care își dorește să inspire oamenii să își spună propria poveste. Campania se desfășoară cu tagline-ul „Cea mai puternică poveste ești tu”, sub umbrela Make it Possible și va fi prezentă în Online, Social Media, Digital (out of home și video proiecții), Cinema și OOH, în două mari orașe din țară: București și Iași.

De-a lungul timpului, Huawei a adus ultimele tehnologii mai aproape de consumatori cu scopul de a împărtăși bucuria unui ecosistem de soluții digitale. Prin intermediul prezentei campanii, brandul continuă misiunea și încurajează oamenii să meargă pe drumul lor și să își transforme visele în realitate.

 „Cu toții avem încercări prin care trecem la un moment dat, dar care ne fac mai puternici cu fiecare pas. Ne dorim ca prin această campanie să aducem un strop de inspirație în rândul oamenilor, să îi încurajăm să își spună propriile povești de viață și să își înfrunte toate provocările pentru a-și împlini visul”, declară Sabina Știrb, Communication Integrator Lead, Huawei Consumer Business Group.

„Cea mai puternică poveste ești tu”, o abordare multichanel, care are ca scop crearea unei legături emoționale cu brandul.

Primul val al campaniei de comunicare de brand vine cu o platformă dedicată, prin care oamenii își pot spune poveștile și pot primi o invitație la webinarul motivațional găzduit de Michal Woroch – un explorator în scaun cu rotile și un călător care va povesti mai multe despre îndeplinirea viselor în ciuda tuturor obstacolelor. Platforma se găsește aici: http://dev.happyendians.pl/huawei/huawei-brand-campaign/ro.html.

Media & canale

Campania va fi prezentă în mediile TV, Online, Social Media, Digital Out of Home și video proiecții, Cinema și include un spot TV care surprinde poveștile emoționante inspirate de trei situații în care oamenii se regăsesc în viața de zi cu zi.

Spotul campaniei, aici: https://www.youtube.com/watch?v=GjnsscsQn4A

În Digital Out of Home, noua campanie Huawei dispune de cel mai mare ecran digital outdoor din România – Cocor MediaChanel folosit pentru  take over de 30 minute și de ecranele Globalworth Tower (atât indoor, cât și outdoor).

Teasing-ul campaniei a luat startul printr-un OOH neconvențional, astfel că tagline-ul campaniei apare într-o video proiecție pe Palatul Telefoanelor din București și pe Iulius Mall, în Iași

Spotul „Cea mai puternică poveste ești tu” va fi difuzat și în cinematografele din Băneasa Shopping City, începând cu 6 decembrie, până pe 2 ianuarie 2020.

Campania a început pe 29 noiembrie și se va finaliza la începutul lui ianuarie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>