3 provocari pe care ti le pun femeile la prima intalnire

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

timthumb

Cu fiecare intalnire, femeile au tendinta de a pune barbatii la incercare ca o prada demna de a fi cucerita. Nu se lasa cu usurinta cucerite, fie din cauza unor relatii anterioare care au decurs prrost, fie din cauza unei personalitati puternice, careia ii place sa domine. Asadar, intotdeauna acea prima intalnire alaturi de o femeie plina de sarm, nespus de frumoasa si senzuala, se pot lasa cu o serie de provocari. Daca ti-a picat cu tronc inca de cand ai zarit-o prima data si-ti doresti sa o cuceresti pe deplin si sa indeplinesti aceste fantezii sexuale ale femeilor, iata care sunt cele mai intalnite provocari la care aceasta te poate supune si cum sa faci fata cu brio si s-o impresionezi.

3 provocari pe care ti le pun femeile la prima intalnire si cum sa le depasesti cu brio

  1. Provocarea psihica

Femeilor le place cel mai mult sa se joace cu cuvintele si cu mintea, mai ales cand ai dat deja semne ca ti-ar fi atras atentia foarte tare. Bazandu-se pe acest lucru femeile vor incerca sa te controleze si sa-ti adreseze o serie de replici capcana. Nu ar trebui in niciun caz sa aduci aminte de relatia cu fosta sau de motivul despartirii in acest punct. Incearca sa n-o faci pe-a victima sau sa te plangi de lucrurile care nu merg intocmai roz in viata ta. Femeile de acest gen isi doresc barbati puternici, fermi pe decizie si curajosi.

  1. Faptele, nu vorbele!

Va incerca fara indoiala sa te faca sa-i marturisesti cate lucruri ai fi in stare sa faci pentru ea. Incearca sa n-o subestimezi si sa-i insufli o minciuna. E mai bine sa fii sincer in acest punct, avand in vedere ca sunteti in perioada de cunoastere.

  1. Invitatia in pat

Desi este greu sa rezisti unei propuneri cu conotatie sexuala din partea unei femei atat de atractive, in cazul in care chiar iti doresti o relatie sexuala, cel mai bine e sa refuzi acest lucru. In caz contrar vei da dovada ca tot ceea ce-ti doresti e implinirea sexuala si ca este doar o aventura de-o noapte. Timpul va decide pentru voi si va veti explora sexualitatea cat mai profund prin intermediul acestui sex shop si a unor vibratoare lelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>