Pregătiți-vă de noul joc Gears 5 cu perifericele Razer în ediție specială

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pregătiți-vă de cea mai bună experiență Gears 5 cu noua gamă de periferice exclusive Razer, care oferă performanțe de top pentru Xbox One și pentru PC.

 

CINE:                     Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial

CE:                          Razer a anunțat o gamă exclusivă de periferice pentru PC și Xbox One, având un design special, inspirat din seria de jocuri  Gears of War. Familia de produse Razer Gears 5 Edition include setul de tastatură și mouse wireless Turret for Xbox One, căștile wireless Thresher for Xbox One, tastatura Huntsman, mouse-ul wireless Mamba Wireless și mouse mat-ul Goliathus Extended Chroma. Pe lângă branding-ul exclusiv, toate perifericele din gamă oferă conținut cosmetic in-game ce poate fi folosit în componenta multiplayer a jocului Gears 5.

 

Perifericele speciale pentru Xbox One :

  • Razer Turret for Xbox One – Gears 5 Edition Razer Turret este setul primul set de tastatură și mouse wireless concepute în mod special pentru Xbox One. O trăsătură specială a Razer Turret este mouse mat-ul încorporat în tastatură. DLC-ul bonus include: skin-uri speciale pentru Lancer și Mark.

Pentru mai multe informații despre Razer Turret for Xbox One vizitați acest link.

Razer Thresher for Xbox One – Gears 5 Edition este o pereche de căști premium, care se conectează în mod nativ la consola Xbox One, fără să fie nevoie de utilizarea unui dongle. Căștile folosesc tehnologia Windows Sonic pentru a obține sunetul surround virtual, oferind o poziționare audio superioară, alături de o conexiune fără fir și fără lag. Microfonul extensibil oferă o comunicare clară între membrii echipei. DLC-ul bonus include: skin-uri speciale pentru Lancer și Mark.

Pentru mai multe informații despre Razer Thresher for Xbox One vizitați acest link.

Perifericele speciale pentru PC:

  • Razer Huntsman – Gears 5 Edition, o tastatură care aduce gamingul la un nou nivel datorită performanțelor excelente oferite de cele mai bine vândute switch-uri din portofoliul Razer, Razer Opto-Mechanical™ Switch. DLC-ul bonus include: Blood Spray și Banner.

Pentru mai multe informații despre Razer Huntsman vizitați acest link.

  • Razer Mamba Wireless – Gears 5 Edition este un mouse care oferă performanțe wireless superioare și o durată de viață a bateriei de până la 50 de ore. DLC-ul bonus include: Blood Spray și Banner.

Pentru mai multe informații despre Razer Mamba Wireless vizitați acest link.

Razer Goliathus Extended Chroma – Gears 5 Edition este un mouse mat de dimensiuni crescute și cu iluminare Razer Chroma RGB. DLC-ul bonus include: Blood Spray și Banner.

Pentru mai multe informații despre Razer Goliathus Extended Chroma vizitați acest link.

Pentru a vedea gama completă de periferice licențiate Razer Gears 5 Edition vizitați acest link.

CÂND:                   Disponibile acum

DE CE:                   Pentru a sărbători lansarea jocului video Gears 5.

DISPONIBILITATE:            Perifericele din gama Razer Gears 5 Edition sunt deja disponibile pe Razer.com

Razer Turret for Xbox One – Gears Edition                            299,99 Dolari
(numai în SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă)

Razer Thresher for Xbox One – Gears 5 Edition                   199,99 Euro
Razer Huntsman – Gears 5 Edition                                            219,99 Euro
Razer Mamba Wireless – Gears 5 Edition                               149,99 Euro
Razer Goliathus Extended Chroma – Gears 5 Edition        89,99 Euro

IMAGINI:             LINK

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

DESPRE THE COALITION

The Coalition® este o echipă de profesioniști talentați, creativi și pasionați de distracție din întreaga lume, care au în comun pasiunea pentru “Gears of War.” Cu sediul în Vancouver, Canada, studioul este dedicat aducerii francizei “Gears” pe noi culmi, fiind motivați de crezul că dacă vrei să ajungi departe, trebuie să lucrezi în echipă. Pentru mai multe detalii vizitați www.gearsofwar.com

DESPRE GEARS OF WAR

Publicată de Xbox Game Studios, franciza deosebit de populară cu o valoare cumulată ce despășește un miliard de dolari, “Gears of War” a continuat să redefinească genul shooterelor third-person. Lansată și devenită deosebit de populară în 2006, franciza a inspirat o serie de jucării și obiecte colecționabile Funko, piese vestimentare și un univers extins care a inspirat romane și benzi desenate publicate de mai bine de un deceniu încoace. “Gears 5”, care include cea mai mare și cea mai arătoasă lume Gears creată vreodată, va fi lansat în 2019 pentru Xbox One și Windows 10, urmând să fie disponibil și în cadrul Xbox Game Pass în format digital în momentul lansării la nivel global. Mai mule detalii despre seria de jocuri Gears of War pot fi găsite la adresa www.gearsofwar.com/games.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>