Adio, pori dilatati!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

clinica-Yiara-tratament-pori-dilatati

Porii dilatati sunt o caracteristica normala a pielii uleioase. Cu toate acestea, in unele cazuri, acestia pot reprezenta o problema destul de serioasa. Frumusetea pielii faciale depinde de diversi factori, inclusiv: culoare, textura, luminozitate. Prezenta porilor foarte dilatati si evidenti face ca textura pielii sa fie neuniforma, iar suprafata acesteia sa nu fie foarte neteda. Zonele fetei in care sunt mai prezenti porii dilatati sunt nasul si barbia, adica zona T, cea mai bogata in glande sebacee. Clinica Yiara este una din putinele clinici care ofera tratament pori dilatati de specialitate, cu cele mai noi tehnologii. Clinica Yiara ofera o gama excelenta de tratamente cosmetice, printre care si acest tratament pori dilatati. Acest tip de tratament se face cu ajutorul laserului Harmony XL Pro, care imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminous. Specialistii de aici folosesc 2 metode laser minim invazive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift. Indiferent ce fel de metoda de pori dilatati tratament este folosita, rezultatele vor fi extraordinare.

Ce sunt porii dilatati?

Acestia reprezinta iesirea foliculilor pilosebacei de pe suprafata pielii. Prin ei sebumul produs de glandele sebacee iese afara si contribuie la formarea peliculei hidrolipidice.

Care sunt cauzele porilor dilatati?

Exista 3 principale cauze: secretie sebacee excesiva, dimensiuni mai mari de folicule pilosebacee si pierderea elasticitatii pielii. Primele doua sunt legate de o predispozitie genetica, fiecare dintre noi mostenind un anumit tip de piele. A treia cauza are legatura cu imbatranirea pielii. Este frecventa la cei cu ten gras, accentuarea porilor odata cu imbatranirea pielii: porii fetei devin mai mari si mai evidenti. Cauzele secundare sunt: hormonii masculini in exces, modul in care ai grija de piele si stilul de viata. Prima cauza secundara este strans legata de tipul de piele. Cea de-a doua ne priveste direct, deoarece are legatura cu rutina zilnica cosmetica. Este important modul in care ne spalam fata, cum si cand eliminam machiajul si ce fel de produse cosmetice folosim. A treia cauza, stilul de viata, include nutritia, somnul, fumatul, activitatea fizica, toate afectand negativ sau pozitiv secretia sebacee si viteza procesului de imbatranire a pielii. Insa, cu un stil de viata sanatos si cu tratamentul de la Yiara putem spune: Adio, pori dilatati!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>