dARe by Samsung te invită să descoperi cum tehnologia poate transforma orașul!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Samsung te invită să descarci aplicația dARe by Samsung și să descoperi cum realitatea augmentată ia prin surprindere orașul, săptămâna aceasta.

Marți, 06 august, te invităm să descoperi inovațiile aduse de George, primul banking inteligent de la BCR și Samsung în crearea celei mai mari galerii de artă stradală @George Street Gallery.

Cei ieșiti din birourile întinse pe un perimetru de peste 3 km din zona Aurel Vlaicu – Pipera pot vedea cu ochii lor cum orașul prinde viață în realitate augmentată cu ajutorul aplicației dARe by Samsung. Podul Aurel Vlaicu se transformă în cea mai mare galerie de artă stradală, prin animații curatoriate de One Night Gallery, sub ilustrațiile lui Saddo, KITRA, Ghica Popa, Sinboy, Pren, Ana Bănică Illustration, Bianca Dumitrașcu, Pisica Pătrată, Alina Marinescu, Bine Scris, Daniel Pădure și Tammy.

Pentru prima dată în România, scena unui concert va fi augmentată cu ajutorul aplicației dARe by Samsung și conținut dezvoltat de One Night Gallery în cadrul lansării George Street Gallery.

De asemenea, evenimentul va fi stransmis live pe pagina de Facebook George cu ajutorul unui S10, astfel încât cei care nu pot ajunge vor avea ocazia să experimenteze live concertul de acasă.

Coordonate: accesul se face din zona metroului Aurel Vlaicu, începând cu ora 18.00.

Joi, 8 august, One Night Gallery și Samsung te invită la Palatul Primăverii să te bucuri de o expoziție new media art interactivă, dedicată Alinei Marinescu, artist vizual și ilustrator, @ One Night Gallery // Love Alina Marinescu.

Ediția de vară One Night Gallery aduce cu ea instalații supradimensionate, dar și o galerie de lucrări augmentate care va putea fi activată prin aplicația dARe by Samsung. O noutate a acestei ediții este că invitații vor putea interacționa personal cu creațiile Alinei printr-o serie de măști augmentate dar și că vom extinde experiențele new media pe mai multe categorii de produse inovatoare, precum Samsung Flip și ecrane de ultimă generație.

Coordonate: accesul se face din Bulevardul Primăverii, nr. 50, începând cu ora 20.00.

dARe by Samsung este un partener pentru evenimente urbane, culturale și facilitator al experiențelor augmentate, care ilustrează cum arta și tehnologia se pot îmbina și crea experiențe în realitate augmentată. Aplicația se poate descărca gratuit de aici: Google Play (link) sau App Store (link).

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, electrocasnicelor, a sistemelor de rețea, a sistemelor LSI și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>