HONOR va dezvălui în Londra noua serie flagship HONOR 20 Surprinde extraordinarul primului flagship HONOR cu design holografic din lume

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Extraordinarul design-ului holografic de ultimă generație

Pe măsură ce brandurile din întreaga lume încearcă să depășească limitele funcționalității smartphone-urilor, HONOR caută să îmbine funcționalitatea și estetica. HONOR 20 aduce o nouă experiență utilizatorului și surprinde prin faptul că va fi primul smartphone din istoria companiei HONOR care introduce un spate din sticlă holografic și  multidimensional.

Spatele din sticlă holografic a fost realizat într-un proces cu două etape care au la bază tehnologia inovatoare Triple 3D Mesh de la HONOR. Stratul de adâncime este creat folosind o tehnică precisă și conține milioane de prisme în miniatură care seamănă cu niște diamante.

La finalul acestui proces complicat, designerii adaugă încă două suprafețe: primul strat este cel de sticlă, iar cel de-al doilea strat constă într-unul acoperit cu nuanțele de culoare ale seriei HONOR 20, care urmează să fie dezvăluite la evenimentul de lansare de pe 21 mai. Rezultatul este un efect optic de profunzime prin care HONOR 20 se distinge de predecesorii săi.

Filosofia design-ului HONOR:  “Always Better”

Filosofia Always Better poate fi regăsită în tot ceea ce creăm. Cea mai recentă tehnologie Triple 3D Mesh de la HONOR presupune o execuție incredibilă. Prezentată pentru seria HONOR 20, această inovație implică mai întâi un proces de asamblare foarte precis și complex. Din 100 de carcase pentru spate, numai 20 corespund standardelor noastre stricte. În ciuda acestei provocări extraordinare, HONOR se angajează să creeze un spate de sticlă utilizând această tehnică. Suntem hotărâți să le oferim clienților noștri tot ce e mai bun”, a declarat George Zhao, președintele HONOR.

HONOR este un brand cunoscut pentru crearea unui design revoluționar, în ceea ce privește spatele de sticlă a telefoanelor, cu ajutorul unei tehnologii inovatoare, începând cu HONOR 82.5D și HONOR 9, într-un design curbat 3D captivant. HONOR 10 a introdus apoi designul Aurora – un gradient de culoare irizat, care a uimit lumea. Cu seria HONOR 20, HONOR este gata să depășească limitele jocului cu lumină și ale gândirii inovatoare în materie de design, pentru a-și crea primul design holografic din lume, împreună cu designul original HONOR în ceea ce privește culorile.

Designul și performanța funcțiilor centrate pe utilizator

Filosofia de design HONOR „Always Better” stimulează brandul să treacă dincolo de designul textural și de culoare al spatelui de sticlă holografic. Seria HONOR 20 are un afișaj all-view de 6,26 inci, cu un raport ecran-corp de 91,6%. Alături de camera de 4,5 mm integrată în ecran, afișajul all-view permite o experiență vizuală și mai încântătoare, fără a compromite estetica.

Spre deosebire de predecesorii săi, marginile au fost netezite pentru un design elegant. Aceasta implică poziționarea atentă a senzorului de amprentă pe partea dreaptă a ramei din aluminiu, pentru a completa plasarea naturală a degetelor atunci când este ridicat telefonul. Suprafața anti-amprente garantează un telefon atractiv în permanență. Ecranul curbat oferă nu numai o prindere mai bună cu mâna, ci utilizează și toate cele trei dimensiuni ale telefonului: lungime, lățime și înălțime, pentru a îmbunătăți experiența generală de vizionare.

Poziționarea asimetrică a lentilelor camerei în formă de L îmbunătățește performanțele tehnologice ale modelului HONOR 20, deoarece permite o dimensiune mai mare a bateriei, menținând în același timp estetica spatelui de sticlă holografic dinamic.

Seria HONOR 20 va surprinde extraordinarul la evenimentul de lansare de marți, 21 mai, și va dezvălui mai multe capabilități ale camerei și modelele de culori. Nu ratați evenimentul și rămâneți cu noi pentru mai multe detalii pe site-ul HONOR hihonor.com și pe platformele social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>