Axis Academy la Iasi

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In perioada 25-26 martie a avut loc la Iasi cursul Axis Academy organizat de Axis Communications si BNT, unul dintre distribuitorii autorizati Axis in Romania, pe tema ”Network Video Fundamentals”. Cursul este sustinut de reprezentantul Axis Comunications in Romania, Bogdan Gavril, trainer cu experienta in sisteme si solutii de supraveghere video.

Pe parcursul celor doua zile, agenda Axis Communications Academy include atat prezentari si demonstratii, cat si sesiuni de hands-on si exercitii practice de laborator necesare partenerilor care instaleaza solutiile Axis. Programele de training derulate de Axis Communications si in Romania contin atat informaţii legate de procesul de vanzare al echipamentelor, cat şi informatii tehnice despre cum se realizeaza configurarea şi instalarea unei soluţii, la cele mai inalte standarde. La absolvirea cursurilor, participantii primesc diploma de certificare Axis Communications. 

”Dezvoltarea profesionala este extrem de importanta. Axis Academy reuneste oamenii cu aceleasi interese care se sprijina ulterior in depasirea aparentelor bariere tehnologice. Din aria de cunostinte acoperim atat notiuni de instalare si configurare, cat si design al sistemului si tehnici de dezvoltare a business-ului si a vanzarilor. Cunostintele tehnice implica atat instructiuni pentru instalarea corecta a camerelor, notiuni de optica, utilitate a imaginii, cat si optimizarea bitrate-ului si a stocarii. Un alt capitol interesant pentru partenerii nostri il reprezinta si modulul de analiza video, care vine din domeniul Science Fiction, si ne ofera un continut video valoros”, a declarat Bogdan Gavril, inginer de vanzari si trainer Axis Communications in Romania.

Obiectivul cursului este de educare si informare asupra diferitelor aspecte legate de supraveghere video, precum: instalarea unei camere video de retea; selectarea tipului de camera potrivit si instalarea ei; moduri de a folosi eficient latimea de banda si capacitatea de stocare; image usability, bit rate optimization si analiza video, aplicatii inteligente, precum si solutii potrivite pentru diferite utilizari. Sesiunile de prezentari sunt imbinate cu testarea de functionalitati. Cea de a doua zi de training cuprinde sesiuni de Edge Analytics and Storage, I/O and Event Logic, VAPIX and integration sau solutii pentru integrari dificile.

Peste 50% din totalul instalarilor de soluţii de supraveghere video au la baza camere de supraveghere de reţea, domeniu in care Axis este de departe o companie mereu inovatoare. Unul dintre ingredientele succesului Axis este reţeaua puternica de parteneri, care a crescut de la 2.000 la 75.000, produsele Axis fiind acum disponibile in 179 de ţari. De-a lungul anilor, la sesiunile Axis Communications Academy din Romania au participat specialisti din sute de firme din Romania, atat directori generali, directori tehnici si specialisti, reunind o intreaga comunitate de business pe domeniul supravegherii video. Aceasta comunitate se reuneste in fiecare an in cadrul Axis Open Day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>