Abonatii Vodafone primesc suport personalizat, o optiune speciala de roaming, reduceri la calatorii si activitati de relaxare, cu noua oferta Super RED

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bucuresti, 20 noiembrie, 2018 – Clientii Vodafone persoane fizice pot primi un pachet complet de servicii premium, integrat intr-o experienta oferita de noul concept de abonament Super RED care, pe langa beneficii suplimentare pentru serviciile mobile, include suport personalizat asigurat de o echipa dedicata in call center, precum si oferte speciale de la companii partenere Vodafone cum ar fi TUI Travel Center si 7card.

Clientii care aleg unul dintre noile abonamente din portofoliul Super RED, primul in valoare de 25 de euro (Super RED 25), disponibil in noua oferta la un pret promotional de 21 EUR/luna, al doilea de 31 de euro (Super RED 31) si avand un pret promotional de 27 de euro/luna, beneficiaza de minute nelimitate pentru apeluri in orice retea nationala si 600 de minute in retele mobile internationale, precum si de acces in roaming, cu beneficii nationale disponibile si in tarile din Spatiul Economic European. In plus, primesc 1GB trafic de date si 100 de minute pentru 13 dintre cele mai populare destinatii – Turcia, Elvetia, SUA, Canada, Thailanda, Singapore, Japonia, India, Indonezia, Australia, Vietnam si Kenya. Alaturi de aceste beneficii, abonatii Vodafone care opteaza pentru una dintre cele doua noi variante Super RED primesc un tarif special de 1 euro pentru un pachet de 3 GB de date, daca doresc sa-si extinda traficul inclus in abonament. Acesta include 10 GB si patru categorii de aplicatii favorite cu trafic de date inclus, pentru Super RED 25, respectiv 15 GB si cinci categorii de aplicatii favorite cu trafic de date inclus, pentru Super RED 31.

Mai mult, abonatii Vodafone care aleg noile oferte Super RED beneficiaza de o reducere de 10% pentru diverse servicii turistice oferite de TUI Travel Center, cum ar fi cele de cazare sau biletele de avion, reducerea fiind valabila pe intreaga durata a contractului de abonament. Ei primesc, de asemenea, 15% reducere in prima luna la abonamentele 7card, daca sunt membri noi ai acestui serviciu si o luna de acces gratuit la fiecare alte trei luni de vechime in utilizarea acestuia. Serviciul ofera acces doar pe baza de abonament la diverse activitati sportive si de relaxare. Vodafone Romania le lanseaza astfel clientilor persoane fizice posibilitatea de a deveni beneficiari directi ai acestui serviciu disponibil exclusiv pentru companiile care il ofera ca beneficiu angajatilor lor. Utilizatorii noilor abonamente Super RED vor primi, de asemenea, oferte speciale periodice de la partenerii Vodafone. Ei isi pot activa toate aceste beneficii in contul My Vodafone.

Noua oferta Super RED este promovata printr-o campanie derulata pe TV, radio, in mediul digital, publicatiile tiparite, cinema si outdoor, construita in jurul mesajului ͈Te bucuri de viata cu Super RED”. Toate detaliile ofertei Super RED sunt disponibile pe www.vodafone.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>