Plantronics lansează Elara, o nouă staţie pentru utilizarea intensivă a telefonului mobil

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Plantronics, pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider în industria comunicațiilor, a lansat la nivel mondial Elara 60, o staţie pentru telefonul mobil – practic o categorie nouă de echipamente de comunicare – concepută pentru persoanele care folosesc intensiv telefonul mobil.

Având în vedere că 36% dintre angajaţii din birouri se bazează în principal pe telefoanele mobile pentru activitatea curentă, Plantronics a conceput o platformă prin care telefonul mobil poate fi utilizat integrat împreună cu computerul, graţie integrării native cu suita Microsoft Teams (aplicaţia pentru lucru colaborativ din Office 365), pentru a-i creşte poductivitatea.

Plantronics Elara conferă telefonului mobil acele caracteristici tipice telefonului fix – inclusiv cască, microfon, şi meniu accesibil. Staţia pentru telefon mobil primeşte notificări de la Microsoft Teams şi îi oferă utilizatorului posibilitatea de a activa suportul vocal cu o singură comandă. Pentru a folosi staţia, telefonul mobil trebuie conectat cu Plantronics Elara, iar încărcarea wireless disponibilă asigură funcţionarea continuă.

„Crearea de experienţe mobile a reprezentat o parte a ADN-ului Plantronics încă din prima zi a companiei iar Elara este dispozitivul cu care păşim pe un teren nou unde aducem telefonul mobil la nivelul de motor adevărat de colaborare pentru angajaţi şi clienţi”, a declarat Joe Burton, preşedinte şi CEO, Plantronics. „Datorită relaţiei noastre apropiate cu Microsoft, am decis să folosim puterea colaborării suitei Microsoft Teams ca experienţă nativă în Plantronics Elara.”

„Compania Microsoft este încântată că Elara este noul echipament cu care Microsoft Teams funcţionează pentru angajaţii care folosesc intens telefonul mobil. Cu Elara, Plantronics livrează o capacitate de colaborare simplificată care le permite utilizatorilor mobili să folosească uşor aplicaţia Teams”, a declarat Ilya Bukshteyn, Partner Director pentru echipamente în cadrul diviziei Microsoft Teams.

Plantronics Elara 60 le oferă utilizatorilor o mare flexibilitate în configurarea staţiei de telefon mobil conform cu preferinţele personale. Pe lângă integrarea nativă cu Microsoft Teams, sistemul de formare a numerelor de telefon, utilizatorii beneficiază şi de integrarea confortabilă cu căştile audio şi suportul pentru iOS şi Android.

Aceste opţiuni speciale transformă Plantronics Elara într-un motor de productivitate pentru angajaţi mobili. Dispozitivul mai dispune şi de alte funcţionalităţi utile: integrarea activă cu asistentul digital Microsoft Cortana, ecran color LCD pentru statusul bateriei, dispozitivele conectate şi alte informaţii, precum şi un sistem ingenios de blocare a staţiei de birou, pentru a nu fi mutată din loc.

Livrările Plantronics Elara 60 vor începe în primăvara anului viitor. Pentru mai multe detalii despre Plantronics Elara 60 accesaţi www.plantronics.com/product/plantronics-elara-60 . Pentru mai multe informaţii despre Plantronics şi soluţiile Polycom pentru platformele Microsoft, accesaţi Plantronics.com/Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>