What’s Up, AVI

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

31.07.2018  Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, lanseaza astazi o noua versiune beta a asistentului vocal in limba romana, AVI, care va cuprinde si formula de trezire a acestuia.

Utilizatorii vor putea activa asistentul vocal AVI fara atingerea dispozitivului. Aceasta optiune vine in ajutorul utilizatorilor tocmai pentru a facilita accesul la toate functionalitatile asistentului vocal, cat mai usor, rapid si fara efort.

Formula care ii va ajuta pe utilizatori sa nu mai fie nevoiti sa interactioneze manual cu terminalele, odata ce aplicatia AVI, este deschisa in modul full screen, raspunde la formula de adresare  „What’s Up, AVI”.

 „Acest pas a fost unul cursiv, avand in vedere dezvoltarea asistentului AVI din ultimele luni. Trebuie sa fim in continuare dinamici si sa ne adaptam cerintelor utilizatorilor. Daca pana acum era nevoie de atingerea butonului rosu al aplicatiei, pentru ca AVI sa reactioneze, acum acesta va raspunde printr-o simpla utilizare vocala a formulei „What’s Up, AVI, iar din motive de securitate, AVI raspunde formulei de adresare doar cand aplicatia este deschisa. Precizez faptul ca aceasta este o versiune beta a modului „Wake Up” nou implementat, iar nivelul de raspuns ajunge in acest moment la 70-80% din numarul interogarilor, dupa un scurt training de 20 de adresari a declarat Lucian Peticila, fondatorul Allview.

Fiecare noua versiune a asistentului vocal vine cu imbunatatiri si optimizari. De azi, AVI poate reda vocal cele mai importante stiri ale zilei pe care le poti cauta verbal in functie de categorii sau orice cuvint sau subiect care te intereseaza, ca de exemplu “cauta stiri despre tehnologie” si informatii de cultura generala sau despre diferite personalitati marcante din lume. Cu fiecare versiune sunt imbunatatite sintetizarea vocala,  interpretarea vocii umane, recunoaste si redarea cuvintelor din limba romana.

Asistentul vocal AVI a fost lansat anul trecut, avand initial functiile de baza ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text si WhatsApp, modificarea setarilor din telefon sau programarea intalnirilor. Ulterior, AVI  a inglobat functii de asistent personal precum remindere, liste de cumparaturi, calendar, informatii de cultura generala, Text To Speech si interactiune vocala.  AVI este updatat in permanenta cu functionalitati noi si poate fi accesat, in prezent, de pe mai mult de 25 de terminale din gama Allview.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>