MMD lansează noul monitor Philips 272B8QJEB, QHD de 27 de inchi, menit să sporească productivitatea

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Blând cu ochii și eficient pe birou mulțumită unei întregi game de caracteristici care sporesc productivitatea
  • Afișaj realist de 10 biți, cu o procesare internă de 12 biți și redare flicker-free
  • Opțiuni de conectare de ultimă generație, inclusiv USB 3.0 și Display Port 1.2

272B8QJEB_5

MMD, compania de top din domeniul tehnologiei și partener licențiat al monitoarelor Philips, anunță un nou monitor Philips QHD de 27 de inchi proiectat pentru utilizatorii business care se află în căutarea performanței. Noul 272B8QJEB este ultimul model dintr-o gamă de monitoare care combină confortul vizual excelent, caracteristicile ergonomice smart și soluțiile ecologice.

Imagine de cel mai înalt nivel

Indiferent de industria despre care discutăm, munca de calitate a ajuns să depindă de monitoarele de înaltă rezoluție. Din acest motiv, noul 272B8QJEB se bazează pe panouri W-LED foarte performante, cu o densitate mare de pixeli care oferă o rezoluție Quad HD de până la 2560×1440 pentru imagini Crystalclear și o gamă de culori naturale sRGB. Ecranul de 10 biți, gestionat de procesorul intern de 12 biți, oferă 1.07 miliarde de culori pentru tonuri mai bogate și mai intense – o diferență semnificativă față de cele 16 milioane de culori produse de ecranele tradiționale pe 8 biți, oferind nuanțe mai fine fără efectul de color bending.

Conectivitate ridicată pentru o viață mai bună

O gamă completă de opțiuni de conectivitate transformă modelul 272B8QJEB în soluția perfectă pentru orice mediu de business. De la VGA la DVI-Dual Link, Display Port 1.2 și HDMI, monitorul oferă posibilitatea de conectare a celor mai noi dispozitive, încărcarea rapidă a telefoanelor mobile și asigură transfer de date rapid cu o viteză de până la 5.0 gbit/sec. mulțumită tehnologiei SuperSpeed USB 3.0. Nu va mai fi nevoie de spațiu pentru dispozitive audio externe grație celor două difuzoare de 2W încorporate, o alternativă potrivită pentru mai multă intimitate. De asemenea, pentru operațiunile și mai discrete, poate fi folosit conectorul pentru căști care este foarte ușor de găsit.

În plus, spațiul avantajos oferit de suportul monitorului permite așezarea telefonului și a articolelor mici de papetărie, pentru a avea un spațiu de lucru pus la punct în orice moment.

Design ergonomic pentru un spațiu de lucru mai sănătos

Noul ecran 272B8QJEB combină experiența cititului similară cu cea de pe hârtie, realizabilă prin funcția EasyRead Mode, cu flexibilitatea sporită garantată de SmartErgoBase, o bază specială a monitorului proiectată pentru a simplifica reglarea înălțimii, pivotarea, înclinarea și unghiul de rotire al ecranului pentru a răspunde oricăror preferințe. De asemenea, acest model deține un display avansat de tip IPS cu un unghi de vizionare foarte larg de 178/178 grade, ceea ce înseamnă că utilizatorul se poate bucura de aceeași ușurință de vizualizare atât atunci când monitorul este așezat pe orizontală, cât și pe verticală, la 90 de grade. Noul monitor permite o experiență vizuală mai plăcută și mai confortabilă, datorită unor funcții precum tehologia flicker-free și LowBlue Mode, care reduce lumina albastră de undă scurtă produsă de display-urile LED care ar putea fi dăunătoare pentru ochi. Cu o vedere mai puțin obosită și imagini mai bune și mai clare, utilizatorul se va putea concentra asupra muncii și va putea petrece perioade mai îndelungate în programele de la locul de muncă fără a-și obosi ochii.

O gamă de display-uri de calitate gândite pentru productivitate

Philps 272B8QJEB extinde o linie de succes a monitoarelor QHD de 27 de inchi proiectate pentru profesioniști, care includ, de asemenea, caracteristici pentru cei care au nevoie de soluții de business mai exigente. Companiile care vor să-și păstreze confidențialitatea se pot baza pe modelul 272B7QPTKEB, primul display Philips cu un webcam care funcționează pe sistem pop-up: iese din cadrul monitorului atunci când este utilizat și se „ascunde” discret atunci când nu este folosit. Modelul 272B7QPJEB permite o economisire foarte eficientă a energiei mulțumită tehnologiei PowerSensor, un senzor integrat care transmite și primește un semnal infraroșu nedăunător pentru a determina dacă un utilizator este prezent în fața ecranului și reduce luminozitatea monitorului în mod automat atunci când utilizatorul pleacă din fața monitorului, salvând, astfel, până la 80% din energie și oferă un spațiu de vizualizare maximizat mulțumită ramei ultra-înguste. Ieșirile DisplayPort, care sunt disponibile pe ambele modele, permit realizarea unei conexiuni de tip daisy chain a mai multor monitoare, atât pe orizontală cât și pe verticală, mulțumită flexibilității standului.

Philips 272B8QJEB, cu un preț recomandat de vânzare de 1.239 lei, va fi disponibil în România începând cu mai 2018.

Mai multe informații despre monitoarele Philips pot fi găsite pe: www.philips.com/monitors

Specificații tehnice: Monitor Philips 272B8QJEB

LCD panel type, size LCD panel type: IPS technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 27 inch / 68.5 cm
Effective viewing area 596.7 (H) x 335.7 (V)
Optimal resolution 2560 x 1440 @ 60 Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Contrast ratio (typical): 1000:1
Display colors 1.07 billion colors
Color gamut (typical) sRGB
Convenience · Built-in Speakers: 2 W x 2

· Power On/Off, Menu, SmartImage, Input, Brightness, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

· Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity · Signal Input: VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

 

Sustainability · Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS, Lead-free, Mercury Free, PVC/BFR free housing

· Recyclable packaging material: 100 %

· Post-consumer recycled plastic: 85%

Compliance and standards · Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO edge, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, WEEE, ICES-003, UKRAINIAN, CCC, MEPS, PSE, RCM, VCCI
Cabinet · Front bezel: Black

· Rear cover: Black

· Foot: BlackFinish: Texture

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>