NOILE MONITOARE LG OFERĂ CALITATE, PERFORMANȚĂ PREMIUM Și VERSATILITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Experiență de vizionare fără egal cu Tehnologia Vibrant Nano IPS și Conectivitate Thunderbolt 3

Bucuresti, Romania, 21 Feb – LG prezinta noile modele din populara gama de monitoare cu tehnologie Nano IPS, care duc capabilitățile de reproducere a culorilor la un nou nivel. Ca răspuns la feedbackul oferit de clienți, LG a adăugat suport pentru HDR600 cu o paletă dinamică de luminozitate maxima mai ridicată și noi opțiuni de conectivitate prin compatibilitatea completă Thunderbolt 3.
Noul monitor LG UHD 4K de 32 inch (modelul 32UK950) este primul care oferă tehnologia avansata Nano IPS de la LG. Tehnologia Nano IPS constă în aplicarea unor particule de dimensiuni nanometrice pe LED-ul ecranului pentru a absorbi lumina excesivă. Acest proces îmbunătățește intensitatea și puritatea culorilor de pe ecran pentru o experiență vizuală mai reală și mai vie. Acest monitor LG poate afișa 98% din spectrul de culori DCI-P3, comparabil cu monitoarele folosite pentru masterizarea filmelor blockbuster de la Hollywood. Datorită suportului HDR 600, LG 32UK950 este ideal pentru consumatorii media profesioniști care doresc o reproducere superbă a culorii, și experiența unei palete dinamice de luminozitate maximă îmbunătățite, de 600 candela (cd/m2).

Modelul LG 32UK950 este echipat cu primul display-dock Thunderbolt 3, permițând conectarea în serie a două monitoare 4K. Acest monitor LG se poate conecta la notebook-uri Thunderbolt 3, cum ar fi Macbook Pro, printr-un singur cablu Thunderbolt 3 activ – fără cablu de încărcare sau cabluri USB inestetice. Cablul Thunderbolt 3 video 4K și sunet, oferind în același timp putere suficientă pentru alimentarea unui notebook de 60W, simplificând orice spațiu de lucru. Datorită formei unice a standului Edge-Arc designului uimitor 4-Side Edge Borderless care creează impresia că imaginile cuprind literalmente marginea monitorului, acest monitor LG e imposibil de confundat.

Anticipat ca fiind un alt element de interes la CES din acest an, monitorul UltraWide de 34 inch (model 34WK95U) oferă o gamă largă de culori și unghiuri de vizualizare la o rezoluție suprareală de 5K (5120 x 2160 pixeli). Primul monitor 5K UltraWide (21:9) lansat de LG, oferă o densitate maximă a ecranului si culori incredibile. Această experiență de vizionare 5K este orientată spre utilizatorii multi-task, precum editorii de videoclipuri, fotografii și dezvoltatorii de software și de aplicații.

Modelul 34WK95U are tehnologia Nano IPS, capabilități fantastice de reproducere a culorilor și HDR600. În plus, modelul 34WK95U are un port Thunderbolt 3, care permite transmiterea de imagini de rezoluție de 5K la 60Hz cu un singur cablu. Interfața Thunderbolt 3 este ideală pentru utilizatorii de laptopuri care doresc transferuri video, audio și date rapide, fără a fi nevoie de un adaptor AC separat. Cu un profil elegant și uimitor, acest monitor LG “întoarce capete” chiar și atunci când este oprit, datorită designului 4-Side Edge Borderless și standului Edge-Arc.

“Cei mai mulți dintre noi petrecem în fiecare lună sute de ore în fața monitoarelor, și totuși acestea fac foarte rar obiectul unui upgrade atunci când se dorește o creștere a productivității”, a declarat Chang Ik-hwan, șeful diviziei IT din cadrul LG. “Cu aceste noi monitoare premium de la LG, am dorit să comunicăm că LG este absolut angajat să ofere cea mai bună rezoluție posibilă și cea mai bună experiență a utilizatorului la  birou sau în spațiu de lucru”.

About LG Electronics Home Entertainment Company

The LG Electronics Home Entertainment Company is a global leader in television, audio video systems, monitors, personal computers, digital signage and commercial displays. The company opened a new era of innovation in the TV market, creating pioneering technologies like OLED TV and implementing an intuitive operating system to allow customers to experience the full benefits of smart TV technology. LG is committed to improving customers’ lives with innovative home entertainment products led by its award-winning 4K OLED TVs, ULTRA HD TVs and webOS TVs. For more information, please visit www.LG.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>