AOC prezintă noul monitor curbat AGON de 35 inch la IEM Katowice 2018

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Amsterdam, 21 februarie 2018 – În cadrul evenimentului Intel Extreme Masters din Katowice, AOC va prezenta cel mai mare line-up de monitoare din cadrul unui eveniment de esports. Peste 100,000 de participanți sunt așteptați la ediția de anul acesta, iar AOC le va prezenta ediția specială a monitorului curbat AG352UCG6.

Fanii esports se vor reîntâlni la Katowice pe 24-25 februarie la IEM Expo și pe 2-6 martie la turneul Extreme Masters, alături de invitați de prestigiu: cele mai bune 16 echipe de CS:GO din lume, care se vor întrece pentru premii de 500,000 de dolari. Printre ele se află și echipa internațională G2 Esports, sponsorizată de AOC, care va participa la turneu după săptămâni de antrenament intens în bootcamp, cu ajutorul monitorului AOC AG251FZ (240 Hertz și timp de răspuns de 1ms).

Excelență în experiența de gaming

Pe parcursul celor două weekend-uri dedicate fenomenului esports, vizitatorii vor avea oportunitatea exclusivă de a vedea în premieră noul monitor curbat AG3562UCG8 Black Edition cu un display impresionant de 35” inch. Black Edition dispune de un refresh rate de 120Hz și rezoluție UWQHD (3440×1440) ce oferă o experiență incredibilă în timpul jocului. Datorită suportului G-Sync, AG3562UCG6 Black Edition oferă imagini perfecte prin GPU NVIDIA, funcție ce elimină anomalia de randare și transmiterea întârziată a informației. Printre principalele caracteristici se numără și tehnologia AOC Flicker-Free, suport retractabil pentru căști și soluția AOC Shadow Control, ce fac din modelul AG352UCG6 un monitor ideal pentru industria de esports, cu un set incredibil de funcționalități și un aspect diferit și aparte față de celelalte modele din seria AGON.

Monitorul va fi disponibil în magazine începând cu luna mai 2018.

AOC AG352UCG6 Black Edition, cu rezoluție 3440 x 1440, 120Hz și suport G-Sync

În pauzele dintre competițiile de pe scenă, vizitatorii pot trece pe la standul Alsen, partener AOC (locația: B2), unde membrii G2 vor fi prezenți pentru discuții și autografe, pe 2-6 martie. Mai mult, AOC și Alsen, precum și partenerii AOC, Komputronik și Corsair (locație: A7) vor pregăti surprize și premii, inclusiv premii ce constau în monitoare AOC.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

www.aoc-europe.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>