Protectie, decor si securitate cu folii laminare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Copiii se simt amuzati cand pot face din parchet derdelus, dar imaginati-va o batrana care are osteoporoza (intamplator cunosc cateva) care aluneca si isi rupe o mana, un picior sau isi fractureaza soldul. Parchetul sau gresia pot deveni foarte alunecoase atunci cand sunt umede, iar acest lucru nu poate fi evitat uneori. In bucatarii se mai intampla accidente cand ne mai scapa cate ceva pe jos si trebuie sa spalam iar cei care nu stiu si intra intra in camera pot aluneca. Toate acestea ar putea fi evitate cu folii laminare

Alunecarea pe parchet se poate solda cu accidente grave, daca in cadere victima se loveste cu capul de un corp dur. Chiar nu este de glumit cu suprafetele alunecoase din casa, din bucatarie, sufragerie, dormitoare sau holuri. Aplicand folia anti-alunecare protejam si oamenii de accidente, dar si parchetul de murdarire, pete, deteriorare din cauza umezelii.

Vara ne putem feri de razele ultraviolete ale soarelui cu ajutorul foliilor de laminare de pe geamuri. Aceste produse care imita vitraliile au rol multiplu:

-protejeaza interiorul de radiatii ultraviolete si de caldura excesiva

-protejeaza geamurile  de murdarire, zgarieturi, pete

-cei de afara nu pot vedea in interiorul casei.

Acelasi lucru se poate realiza si aplicand folii de laminare pe masini sau panourile publicitare. Cu ajutorul acestor produse garantate 5 ani si care au un pret redus, de 4,55 de euro metrul patrat, fara TVA, se protejeaza bunuri de mii de euro (masini) sau operatiuni  de sute de lei (vopsirea masinii cand este zgariata).  Foliile de laminare sunt transparente pentru cei care apreciaza simplitatea sau doresc sa pastreze lucrurile cu aspectul lor initial sau cu diferite imprimeuri pentru iubitorii de culoare.

Cele mai bune folii de laminare pot fi gasite pe Pin.ro, un magazin online dedicat industriei publicitare. Intrebuintarile acestora ne sunt specificate pe site, de unde ne putem alege foliile potrivite pentru sarcinile pe care le avem. Asa ca pe langa uzul caznic, de aici putem achizitiona si folii pentru a decora diverse spatii, aparate sau autovehicule, in cadrul unui business de exemplu.

Foliile de laminare sunt utile in locuinta, dar si pe strada sau mijloacele de transport in comun avand roluri multiple si preturi foarte mici, raportate la benefiicile folosirii lor. De aceea recomand comandarea acestora la urmatoarele numere de telefon: Tel: 021.423.44.33 / 0262.223.224.

Programul cu publicul se desfasoara de luni pana vineri, intre orele 9-18.

Asigurati-va casa ca persoanele dragi sa nu alunece pe suprafetele lucioase si sa se accidenteze, dar pastrati-va si masinile in stare impecabila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>