VIBRATORUL DUBLU, JUCĂRIA SEXUALĂ CARE TE POATE DUCE PE CULMILE PLĂCERII

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Atunci când vine vorba de sex, dezinhibiția feminină este încă un subiect tabu. Lumea se împarte în continuare între fete cuminți și fete rele. Discuțiile despre sex se poartă, de cele mai multe ori, cu ușa închisă, în timp ce vibratoarele sau alte jucării sexuale rămân bine ascunse în sertar.

Totuși, interesul pentru aceste subiecte este destul de crescut. Spre exemplu, Google înregistrează peste 18.000 de căutări lunare după cuvântul cheie „vibrator”, ceea ce înseamnă că subiectul în cauză are toate șansele să iasă din zona crepusculară.

Plăcerea sexuală nu este un motiv de rușine pentru nimeni, indiferent dacă este provocată de partener sau de alte instrumente erotice. Orice femeie care a reușit să depășească barierele mentale și sociale și s-a bucurat de beneficiile unui vibrator, cu siguranță este mult mai câștigată decât restul doamnelor și domnișoarelor care trăiesc într-o bulă a inhibițiilor, pentru că se tem să dea frâu liber imaginației și să experimenteze senzații noi.

Așadar, stimularea sexuală cu ajutorul unui vibrator este o experiență care merită încercată măcar odată în viață. Ideea de explorare a propriei intimități va pune senzualitatea și potențialul erotic al oricărei femei într-o lumină cu totul și cu totul nouă. Acestei perspective i se adaugă și certitudinea că există vibratoare care te pot duce pe culmile plăcerii.

Sună tentant, nu?

 

FEMEILE SE BUCURĂ DE SINGURUL ORGAN DEDICAT EXCLUSIV PLĂCERII

Un documentar animat, făcut în 2016, explică într-o manieră foarte originală cât de norocoase sunt femeile. Natura le-a înzestrat cu singurul organ dedicat exclusiv plăcerii: clitorisul. Informația atrage atenția cu atât mai mult cu cât statisticile arată că până la 40% dintre femei nu au experimentat niciodată un orgasm provocat exclusiv prin penetrare.

În plus, anumite studii au demonstrat că, spre deosebire de organul genital masculin, de unde senzațiile se transmit către creier doar printr-un singur canal, femeile se bucură de două sau trei astfel de rute senzoriale.

Așadar, femeile ar trebui să se gândească foarte serios: există vreo reținere sau inhibiție suficient de justificată pentru a le împiedica să se bucure de aceste avantaje?

Când vine vorba de propria sexualitate, nimic nu este exagerat sau interzis. Mult discutata teorie a punctului G este devansată de certitudinea și intensitatea plăcerii provocată de stimularea clitoridiană.

Totuși, pentru unele femei un astfel de orgasm nu este pe deplin satisfăcător, așa că situația ideală rămâne orgasmul obținut prin dublă stimulare. Pentru asta, cea mai bună variantă este vibratorul dublu. Gama de oferte din Sex Shop-uri este destul de variată. Persoanele aflate la prima achiziție, care încă se feresc să viziteze un magazin erotic, pot verifica produsele disponibile și în varianta online.

SFATURI UTILE PENTRU FOLOSIREA VIBRATORULUI CU DUBLĂ STIMULARE

Când vine vorba de jucării sexuale, câteva sfaturi din categoria Tips & Tricks sunt întotdeauna bine venite:

  1. Folosește lubrefiante bazate pe apă

Lubrefiantele bazate pe apă sunt compatibile cu majoritatea materialelor din care sunt fabricate jucăriile sexuale și, în plus, sunt mai ușor de curățat.

  1.  Alege corespunzător

Piața vibratoarelor este destul de vastă, așa că trebuie să fii puțin atentă la ceea ce cumperi, mai ales dacă ești la prima achiziție. Mărimea și forma variază de la un produs la altul, iar principala ta misiune este să găsești produsul care ți se potrivește cel mai bine. În caz contrar, investiția nu îți va aduce nici o satisfacție și se va transforma în bani aruncați pe fereastră.

  1. Folosește prezervativul

Din motive de igienă, se recomandă folosirea unui prezervativ. Riscul alergiilor va fi mult diminuat, iar curățarea vibratorului va fi mai ușoară. În plus, un prezervativ poate facilita lubrefierea.

  1. Nu folosi vibratorul până nu ești suficient de excitată

Dacă folosești un vibrator dublu pentru prima dată, este important să lași inhibițiile și starea de încordare deoparte, în caz contrat penetrarea s-ar putea să nu-ți aducă senzațiile la care te aștepți. Pentru a depăși un astfel de moment, este indicat să apelezi la vibrator după ce ești suficient de excitată.

  1. Experimentează

Un vibrator dublu te poate duce pe culmile plăcerii dacă știi cum să-l folosești. Asta înseamnă să îți cunoști corpul și propria sexualitate destul de bine și să inspectezi cu atenția jucăria erotică, mai ales dacă urmează să o folosești pentru prima oară.

Începe treptat, pentru a te obișnui cu senzația și avansează pe măsură ce începi să descoperi poziții și trucuri care simți că îți provoacă plăcere, fără să-ți creeze în paralel nici un fel de disconfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>