100 000 de piese auto pe ABC CAR va asteapta

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Am vazut multi oameni cuprinsi de disperare ca piesa fara de care masina lor nu merge nu se gaseste nicaieri, iar de la magazinul de piese auto, raspunsul este invariabil: “Nu se mai fabrica!”
Nu se mai fabrica suna ca o condamnare la moarte. Este ca si cum ai lasa pe cineva sa se stinga, desi mai are zile. Tocmai de aceea m-am gandit ca este util sa stiti ca dezmembrari auto Alesd va pune la dispozitie 100 000 de piese auto second hand. Sa nu va ganditi ca va alegeti cu o vechitura care mai tine trei-patru zile si dupa aceea va treziti iar in situatia initiala ca nu aveti dreptate!
Piesele sunt verificate cu atentie de catre profesionisti, in plus sunt garantate pentru o perioada de pana la 90 de zile. Pe site se gasesc si piese pentru masini fabricate in 1988, autoturisme veterane pentru care nu s-ar gasi nimic in alta parte.

Ne propunem sa va prezentam inventarul general al pieselor din magazine pe raioane.
La categoria auto gasiti urmatoarele piese: amplificator, antena, boxa, DVD, magazine CD, modul audio, radio CD si sistem alarma. Se pot cumpara de aici urmatoarele component ale caroseriei: aripa, bara protectie, broasca, capota, geam, janta aliaj/tabla, oglinda, rezervor combustibil, usa si vase consumabile. Si sectiunea electrice/electronice este foarte bine aprovizionata cuprinzand: alternator, avertizare sunet, comanda lumini, comanda confort/climatizare, electromotor, navigatie, panou siguranta, pedala ambreiaj, pedala acceleratie, pedala frana, senzori, sistem electric, sistem luminare, sistem inchidere, sistem parcare, sistem spalare geamuri, unitati calculator.

Sute de piese sunt distribuite si in grupele: interior, motor/subansamble motor si suspensie/transmisie. Piesele de interior garantate care pot fi comandate pe site sunt:plansa bord, scaune si banchete, sistem interior climatizare si tapiterie. 20 de tipuri de piese apar si la categoria motor si subansamble motor, printre care amintim: ambreaj volanta, chiuloasa cutie viteze, directie, distributie, sistem evacuare, sistem racire si multe altele.
Un om care stie de ce este nevoie pentru repararea masinii sale gaseste in mod sigur piesa mult dorita pe ABC CAR, care este numarul 1 in Romania la categoria recuperare piese din dezmembrari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>