Cea mai bună priveliște dintr-o locuință: Noul monitor Philips LCD de 32 inci are culori uimitoare într-un design elegant, curbat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

328E8QJAB5_JSB5_SB5_f image
MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, anunță un nou monitor curbat de 32 de inci din gama E-line, destinat utilizatorilor domestici, care aduce o experiență color fantastică și o vizibilitate curbată în orice locuință. Cu un unghi larg de vizionare și o rezoluție Full HD care completează tehnologia Ultra Wide-Color, acest nou monitor îmbogățește gama de monitoare curbate Philips.

Performanță absolută și variată
În casă, monitoarele trebuie să efectueze o varietate de sarcini. Cu o dimensiune de 32 inci, noul 328E8QJAB5 este suficient de mare pentru a oferi utilizatorilor un sentiment de spațiu indiferent de activitatea care trebuie facută. Curbura ecranului asigură monitorului o încadrare corespunzătoare a câmpului vizual al utilizatorului, ceea ce poate ajuta la concentrare pentru activitatea din acel moment, cu atât mai importantă în mediile de lucru aglomerate.

Noul monitor este configurat pentru a oferi utilizatorilor o calitate excelentă a vizionării pentru o gamă largă de activități – de la sarcinile de rutină, cum ar fi expedierea e-mailurilor sau verificarea timeline-urilor de pe rețelele sociale, la activitățile în care calitatea vizionării face o diferență enormă, cum ar fi vizionarea unui serial preferat de pe Internet sau retușarea clipurilor video înainte de a fi postate online. Cu o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, pe un format 16:9 și tehnologie avansată de aliniere verticală (VA), utilizatorii se vor bucura de o imagine clară cu fiecare activitate pe care o vor face. Cea mai recentă tehnologie Ultra Wide-Color permite ecranului de 32 de inci să ofere o gamă de culori mai mare, 103% din spectrul NTSC și 126% din cel sRGB (CIE 1931), ceea ce încadrează mai bine precizia reproducerii culorilor și creează imagini mai realiste din punct de vedere al experienței vizuale. Cu tehnologia inovatoare Adaptive Sync, ecranul este reglat pentru o acțiune rapidă și oferă o vizionare foarte omogenă, fără intreruperi sau neclarități ale mișcărilor.

“Monitoarele E-line sunt concepute pentru a oferi performanțe vizuale potrivite pentru orice locuință. Acest nou model curbat de 32 de inci este cel mai recent dintr-un flux de monitoare curbe inovatoare pe care le lansăm în acest an. Modelul 328E8QJAB5 este conceput pentru a oferi utilizatorilor o performanță variată pentru numeroasele activități care fac parte din stilul de viață digital de astăzi. De asemenea, utilizatorii se bucură de siguranța unui brand puternic, care poate oferi servicii și calități economice, convingătoare la un preț foarte accesibil” a declarat Artem Komenko, product manager pentru monitoarele Philips pe Europa în cadrul MMD.

Gama E de la Eleganta
În ceea ce privește aspectul, cel mai recent monitor curbat de 32 inci se ridică cu siguranță la numele gamei E “de la Eleganță”. Ecranul curbat, atrăgător, este completat de suportul arcuit, iar finisajul lucios și mat negru este perfect pentru eleganța discretă a designului, făcând din acest monitor un device elegant pentru decorul interior al oricărui cămin.

Cu un astfel de monitor, nu există o abordare “unică pentru toate setările”. Ca și alte modele din gama E, modelul 328E8QJAB5 oferă o serie impresionantă de tehnologii inteligente, cu ajutorul cărora imaginile pot fi reglate cu atenție. SmartContrast analizează conținutul ecranului și ajustează automat culorile și intensitatea luminii de fundal pentru a îmbunătăți experiența de vizionare. În timpul jocurilor video, utilizatorii vor putea aprecia modul SmartImage Game, prin alegerea setărilor pentru a optimiza temele întunecate, timpii de răspuns și evidențierea imaginilor. Tehnologia încorporată Flicker-free (anti scintilație) este dezvoltată pentru a reduce potențiala oboseală a ochilor, cu o soluție care reglează luminozitatea și reduce pâlpâirea pentru o vizionare mai confortabilă.

De asemenea, monitorul are grijă si de sunet: acesta dispune de două boxe stereo integrate pentru o reproducere audio cat mai clară.
Noul monitor Philips 328E8QJAB5 E-line va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna mai la un preț recomandat de 1.479 LEI.

Specificații tehnice:

Specification Philips 328E8QJAB5 display
LCD panel type VA LCD technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 31.5 inch / 80 cm
Aspect ratio 16:9
Effective viewing area 698.11 (H) x 392.69 (V) at 1800R curvature
Optimum resolution 1920 x 1080 @ 60Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 16.7 million
Color gamut (typical) NTSC 103% (based on CIE 1976)
sRGB 126% (based on CIE 1931)
Picture enhancement SmartImage game
Convenience ·         Built-in Speakers: 3 W x 2

·         Kensington lock

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity ·         Signal Input: VGA (Analog), DisplayPort, HDMI (digital, HDCP)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Stand ·         Tilt: -5/10 degree
Sustainability ·         Environmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury Free

·         Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, CECP,
BSMI, WEEE
Cabinet Color: Black & Gunmetal

Finish: Glossy

What’s in the box ·         Monitor with stand

·         Cables: D-Sub cable, HDMI cable, Audio cable, Power cable

·         User Documentation

 

Despre MMD:
MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>