BenQ lansează EW2770QZ, primul monitor inteligent capabil să-şi regleze automat luminozitatea şi temperatura de culoare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

BenQ_EW2770QZ_Product Page Banner_900x500_20170126_1
BenQ, companie recunoscută pe plan internaţional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine profesionale, anunță disponibilitatea modelului EW2770QZ, un monitor LED de 27”, ideal pentru acasă. Noul model vine echipat cu un ecran IPS QHD (2560×1440) şi are implementat noua tehnologie BenQ Brightness Intelligence Plus (B.I.+). Folosind un senzor de lumină inovator, pentru a detecta luminozitatea ambientală și nivelurile de temperatură a culorii, tehnologia B.I + optimizează semnalul video transmis către monitor, protejând astfel vederea utilizatorului şi oferind o imagine de calitate.

“EW2770QZ este un monitor de ultimă generaţie, care se adresează clienţilor ce pun accent pe cele mai bune tehnologii,” a declarat Conway Lee, preşedintele corporaţiei BenQ. “Acesta, combină implementările actuale în materie de rezoluţie, tehnologie IPS şi performanţe sRGB, cu cerințele de mâine pentru calitatea imaginii şi protecţie a ochilor.”

EW2770QZ este un monitor dotat cu o ramă ultra-subţire şi un design elegant care se încadrează perfect în orice spaţiu interior. Este compatibil cu sistemul de fixare VESA, fiind primul monitor BenQ pentru divertisment, din seria EW, care oferă acest suport.

Tehnologia Brightness Intelligence Plus
Datorită senzorului de lumină încorporat, EW2770QZ este capabil să detecteze în orice moment variaţia temperaturilor de culoare din mediul ambiental. Astfel, folosind o serie complexă de algoritmi, B.I.+ ajustează în mod automat luminozitatea ecranului, precum şi temperatura culorilor, oferind utilizatorului cea mai confortabilă experiență de vizionare. Se descurcă excelent, indiferent dacă se află în lumina caldă de acasă, sub influenţa luminii albe din birou sau sub directa strălucire a soarelui.

Detectând simultan intensitatea conținutului afișat, EW2770QZ ajustează automat luminozitatea din scenele luminoase, evitând supraexpunerea şi îmbunătăţind detaliile din zonele întunecate, pentru a menţine un nivel optim de claritate.
Chiar şi atunci când luminozitatea ecranului este redusă, B.I.+ reuşeşte să îmbunătățească nuanţa şi saturaţia culorilor, oferind o reproducere precisă a culorilor.

O rezoluţie pentru toate gusturile
Pentru a oferi cea mai bună experienţă de vizionare, în special pentru pasionaţii de divertisment şi filme, EW2770QZ este echipat cu un ecran capabil să ofere o rezoluţie QHD 2560×1440.
Datorită ecranului său de tip IPS, noul model poate reda 16.7 milioane de culori reale , cu o adâncime a culorii pe 8 biţi, precum şi o acoperire 100% sRGB și Rec.709 pentru o reproducere fidelă a culorilor.

Tehnologie Eye Care
Pe lângă tehnologia B.I.+, ce ajută la sporirea confortului în utilizare, EW2770QZ este susţinut şi de tehnologiile flicker-free şi low blue light. În timp ce flicker-free elimină complet disconfortul creat de frecvența redusă a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate, oferind o experiență de vizionare confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului, modul low blue light reduce efectul negativ produs de spectrul de lumină albastră emis de ecran.

EW2770QZ este un monitor conceput special pentru pasionaţii de divertisment şi filme. De aceea pune un accent puternic pe design şi dotări, venind echipat cu o ramă ultra-subţire pe toate cele 4 laturi, opţiunea de montare pe sistem VESA, două boxe de 2W fiecare, precum şi un suport pentru o conectică pe HDMI şi DisplayPort.

BenQ EW2770QZ este disponibil prin partenerii oficiali BenQ în România la un preţ recomandat de raft de 2189 lei.
Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=9xgPuxmOGPo
Află mai multe despre BenQ EW2770QZ: http://www.benq.ro/product/monitor/ew2770qz/

Despre BenQ
Având la bază viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporația BenQ este un furnizor global de soluții și tehnologii care au ca scop îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi – stilul de viață, de afaceri, sănătate și educație – cu speranța de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creșterea eficienței, un sistem medical îmbunătățit și eficiență în educație. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale și camere video, dispozitive mobile de calcul, precum și soluții de iluminat. Because it matters.

Despre Grupul BenQ
Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care operează în mai mult de 30 de țări în industrii variate și este deservit de 100.000 de angajați. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut în propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare și dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializării pe verticală a fiecărei companii, Grupul BenQ controlează un lanț de producție ce îi oferă o capacitate de neegalat în livrarea componentelor critice și soluțiilor de primă clasă în industriile: TFT – LCD, energie verde, produse chimice complexe și compozite cu matrice polimerică, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul susține afacerile profitabile și durabile, care împărtășesc viziunea sa de lungă durată de a aduce calitate și bucurie în viața fiecărui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producător mondial de top de panouri TFT – LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co. Ltd., Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. și Raydium Semiconductor Corp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>