Protejați reputația firmei dumneavoastră de avocatură

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Asigurați securitatea comunicațiilor privilegiate avocat-client și a altor companii, împotriva scurgerilor și a furtului de date cu o soluție DLP cross-platform.
De ce are nevoie de DLP firma dumneavoastră de avocatură?

* Stocați o gamă vastă de documente confidențiale, ale clienților, ce conțin patente, detalii privind drepturile de autor, secrete comerciale, precum și informații de identificare personală (PII).

* Mai mult de 50 la suta din breșele de date sunt cauzate de neglijența angajaților: dispozitivele USB pierdute, e-mailuri trimise către destinatar greșit, alte breșe ale sistemului IT, etc.

* Doriți să vă asigurați că, în cazul în care un angajat părăsește compania, el / ea nu ia, de asemenea, fișiere ale clienților; în firmele de avocatură, acesta este un risc mare și poate cauza prejudicii ireparabile.

* Doriți să detectați și să preveniți transferurile neautorizate de informații sensibile de la computerele cu Windows, MacOS și Linux, prin diverse puncte de ieșire: aplicații on-line, dispozitive detașabile și altele.

* Doriți să constrângeți personalul să utilizeze numai dispozitive USB criptate; riscul ca datele sensibile să ajungă în mâini greșite este eliminat în cazul în care dispozitivele sunt pierdute sau furate.

* Doriți să fiți în conformitate cu legile federale impuse firmelor de avocatură: HIPAA, FACTA, GLBA și altele; pe lângă pierderea încrederii clienților, non-conformitatea poate atrage și amenzi considerabile.

Device Control pentru Windows, MacOS și Linux

Instrumentul cel mai detaliat de pe piață care transformă modul în care dispozitivele de stocare portabile sunt controlate și monitorizate.

Content Aware Protection pentru Windows, MacOS și Linux

Previne scurgerile de date prin toate punctele de ieșire posibile, de la clipboard, capturi de ecran, dispozitive USB, la aplicații, inclusiv Microsoft Outlook, Skype, Dropbox, etc. Datele sensibile sunt identificate în funcție de tipul de fișier, conținut predefinit, expresii regulate sau cuvinte-cheie.

Mobile Device Management pentru iOS, Android și MacOS

Completând DLP pe endpointuri fixe, soluția MDM vă ajută să profitați de tendințele actuale și să asigurați un mediu de lucru mobil. Securizați dispozitive mobile iOS și Android și păstrați o privire de ansamblu asupra datelor sensibile, atât în interiorul, cât și în exteriorul companiei.

USB Enforced Encryption pentru Windows și MacOS

Singura soluție cross-platform de criptare a fișierelor transferate către dispozitivele de stocare în masă și care permite doar utilizarea dispozitivelor autorizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>