Dinti sanatosi pentru o viata frumoasa

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De multe ori, ne este teama de necunoscut, teama de lucrurile pe care nu le putem coordona sau controla. La dentist, pe acel scaun inalt, multi oameni au momente de anxietate, momente neplacute. Indiferent cat de mica este interventia pentru care merg la medical dentist, fie si daca iau in calcul un simplu detartraj, la randul meu, am o senzatie majora de disconfort, o senzatie neplacuta, iar uneori ma apuca si tremuratul fara sa ma pot controla.
Indiferent de motivul din care vine sentimental de teama, aceasta trebuie sa fie infranta. Am o prietena care a fost de curand la radiologie dentara Brasov. Mi-a spus, cand ne-am vazut la o cafea, despre faptul ca a preferat sa se gandeasca la altceva, sa viseze ca se afla de fapt la o plimbare pe promenada, la poalele Tampei, ca zapada cadea in fulgi usori, iar copacii din jur formau un adevarat peisaj de poveste.

O radiografie dentara, in cadrul tratamentului stomatologic este folosita de multe ori. Vine in ajutorul unei corecte diagnosticari in ceea ce priveste cazul clinic. Dentistul are astfel informatiile necesare pentru intocmirea unui plan corect de tratament.
Centrul Class Med, aflat in orasul Brasov, utilizeaza in privinta investigatiilor radiologice sistemul imagistic Veraviewepocs 2D Morita. Acest tip de aparatura este leader in domeniul tehnologiei dentare. Este un echipamentul RX multifunctional. Realizeaza imagini panoramice, dar totodata si imagini cephalometrice. Vorbim de un echipament de ultima generatie care vine in ajutorul medicilor dentisti si al pacientilor.

Zambetul este o carte de vizita si poate schimba multe situatii, desfasurarea lucrurilor din viata de zi cu zi.
Echipa de profesionisti Class Med din orasul de la poalele Tampei se afla intotdeauna la dispozitia ta, cu rabdarea necesara rezolvarii tuturor problemelor dentare, bazandu-se totodata si pe aparatura moderna.
Cel mai important aspect al unui chip este zambetul. O dantura sanataoasa si curata da incredere, deschide usi noi catre prietenii. Te ajuta si daca iti doresti o viata sentimentala fara defect. Cheia spre o dantura perfecta este la fiecare dintre noi si in niciun caz nu are legatura cu anxietatea in privinta mersului la medical dentist. Ai nevoie de dinti toata viata. Nu e un aspect pe care sa il poti da la spate cu usurinta, pentru ca si maine si ziua de dupa maine sunt zile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>