Aparat dentar de la Cris Smile

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cu totii cadem de acord ca sanatatea gingiilor si a dintilor este un aspect foarte important, ce nu ar trebui neglijat. Pe langa aspectul estetic, o dantura sanatoasa inseamna faptul ca te preocupa, in primul rand, starea generala a propriului tau corp. Acest lucru se numeste ‘respect de sine’ si este bine sa cochetam cu el, mai ales ca sanatatea si starea de bine trebuie sa fie mereu pe primul plan, fara discutie!

Atunci cand vine vorba de dinti sanatosi, mereu cautam o stomatologie cat mai profesionala, cu personal instruit si aparatura de ultima generatie, ca doar asa avem curajul sa pasim pragul ei, cand avem nevoie. Nu trebuie sa neglijam sanatatea danturii, de aceea este bine sa fim foarte bine informati in legatura cu cabinetul stomatologic, inainte sa ne facem o programare.

Am avut si eu o perioada aparat dentar, deoarece era imperios necesar pentru corectarea danturii. Gandul acesta poate sa fie infricosator la inceput, dar va trece repede. Daca in urma unui consult stomatologic vi s-a pus verdictul de ‘aparat dentar’, nu va speriati! Chiar nu este un lucru atat de rau: nu va ganditi ca un aparat dentar, fie el fix sau detasabil, ii va face pe altii sa se uite ciudat la voi – pana la urma sanatatea voastra este mai importanta decat ceea ce spune gura lumii.

In primul rand trebuie sa intelegeti ca aparatul dentar nu este un moft, ci o necesitate. Multe persoane il poarta, mai nou, ca pe un accesoriu si nu ca ar avea cu adevarat nevoie de o corectura a danturii. Ganditi-va cat de fericiti o sa fiti, cand va sosi momentul sa renuntati la el, sa vedeti ce rezultate uimitoare a avut – o sa spuneti ca ati facut cea mai buna alegere!

Recomandarea mea

Daca ai nevoie de aparat dentar si te afli la inceput de drum in acest domeniu, eu iti recomand sa faci o vizita stomatologiei Cris Smile!

Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti

Cabinetul Cris Smile ofera cure de stomatologie atat pentru adulti, cat si pentru copii – de la ortodontie si profilaxie dentara, pana la pedodontie si estetica faciala – toate aceste tratamente sunt efectuate de personal calificat si devotat. Seriozitatea si respectul fata de pacienti sunt doua calitati ce recomanda stomatologia Cris Smile, iar acest lucru nu il spun doar eu, ci anii de experienta pe care ii au in spate. Cris Smile lucreaza pentru zambetul dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>