Formatie sau Dj?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daca a sosit timpul sa alegeti intre o formatie nunta sau un Dj la evenimentul ce va marca un inceput in viata voastra ca si cuplu voi ce ati alege?

Este cu siguranta o alegere dificila pentru multe cupluri deoarece alegerea aceasta implica multe detalii la care trebuie sa ne gandim si sa fim siguri ca vom face alegerea perfecta.
Eu una as spune Da unei formatii nunta fara a sta prea mult pe ganduri si am sa si argumentez de ce as alege formatie in locul unui Dj:

– in primul rand o formatie nunta Buucuresti iti creeaza atmosfera, iti ridica toti invitatii la dans, exista o conexiune intre formatie si invitati,

-poti stabili inainte repertoiul, ce piese sa se cante, se pot face si cereri din partea invitatilor, intr-adevar acest lucru se poate face si cu un Dj, insa sunetul este mult mai rezonant atunci cand este dat formative, live si nu de o inregistrare.

Sunt foarte multe formatii nunta Bucuresti care au un repertoriu foarte bogat, pot canta foarte multe genuri de muzica si astfel fiecare invitat va fi multumit.

Cu siguranta si Dj-ul poate crea atmsfera prin alegerea muzicii pe care o mixeza si poate ridica lumea la dans, insa dupa parerea mea un Dj este mult mai ok, la un majorat, o petrecere restransa unde majoritatea invitatiilor sunt tineri.

In plus o formatia Bucuresti dupa parerea mea creaza mult mai bine atmosfera, si o intretine, aici fiind vorba de traditie si obiceiuri, majoritatea invitatilor vor prefera o populara adevarata cantata de un lautar adevarat, si live, in locul unei piese mixata de un Dj.

Poate multi se gandesc din alt punct de vedere si anume formatii nunta Bucuresti pret, si de aceea aleg un Dj , insa si Dj-ul are costuri, depinde de echipamnetele cu care vine, poate avea si statie de lumini si cu siguranta pretul va fi unul mai ridicat.

Cu o formatie insa se poate negocia, si putem gasi o formatie nunta Bucuresti pret care sa ne avantajeze atat pe noi cat si formatia care ne va distra.

Daca ati ajuns aici, si trebuie sa luati o decizie, sfatul meu este sa va documentati, sa cautati, sa sperati si clar veti gasi formatia perfecta, pentru ca se merita, si pentru ca Da as spune de fiecare data pentru o formatie nunta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>