Vânzări de 1 mil. euro în trei zile pentru iPhone7 şi 7 Plus pe QuickMobile.ro

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

QuickMobile.ro, primul retailer care a pus la dispoziția românilor cel mai nou smartphone de la Apple, a raportat vânzări record pentru seria iPhone 7. În doar 3 zile, românii au precomandat și achitat integral peste 1.000 de device-uri iPhone 7 și 7 Plus, în valoare de 1 milion euro.
Precomenzile pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus au fost listate în premieră pe QuickMobile.ro începând cu data de 9 septembrie. Potrivit informațiilor retailer-ului, aceasta a fost și data cu cele mai multe achiziții, toate achitate integral.

Cele mai multe precomenzi au fost făcute pentru iPhone 7 de 128 GB varinta Jet Black, iPhone 7 în varianta 32GB – Black, respectiv iPhone 7 Plus – 128GB Jet Black.
”Am avut parte de rezultate mult peste așteptări. Precomenzile au explodat, pur și simplu, încă din zorii zilei de 9 septembrie. Cel mai tare ne-a bucurat încrederea clienților noștri în ușurința comenzilor online. Au ales să cumpere noul iPhone din confortul propriei locuințe, achitând-ul integral, evitând astfel aşteptarea şi statul la cozi în fața magazinelor”, declară Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Potrivit General Manager-ului QuickMobile, peste 65% dintre clienţi au achiziţionat noul iPhone alături de accesorii de protecţie, cele mai cumpărate find sticla şi husa de protecţie, urmate de garanţia extinsă.
Românii pot achiziționa de pe QuickMobile.ro oricare dintre modele de telefoane Apple iPhone 7 și iPhone 7 Plus în variante de 32, 128 și 256 GB, prețurile fiind în linie cu cele ale Apple în Europa, cu TVA inclus și garanția standard de 24 luni.

Astfel, prețul pentru iPhone 7 în varianta 32 GB este de 3.499 lei, cel de 128 GB costă 3.999 lei, iar modelul de 256 GB – 4.499 lei.
Modelul iPhone 7 Plus de 32 GB achiziționat prin QuickMobile.ro costă 4.099 lei, cel de 128 GB – 4.599 lei, iar cel de 256 GB – 5.099 lei.

Despre QuickMobile

După 10 ani de la înființare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins și a disponibilității produselor în stoc.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

În 2015, compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, QuickMobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de recepție specializat în service și retur din Europa, respectiv Service-Return.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>