Cerceii, primul accesoriu al oricarei fete

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mountain View

Cerceii sunt acele accesorii care ne definesc si spun multe despre stilul fiecaruia dintre noi. Cele care aleg o pereche de cercei rotunzi din argint, mai mari, sunt fete indraznete care au curaj sa poarte accesorii mai vizibile. Pe de alta parte, sunt fetele care se rezuma la cercei mici, simpli, care nu atrag atentia prin modelul sofisticat, insa sunt un accesoriu decent, care completeaza tinuta de fiecare data.

Probabil cerceii sunt acel accesoriu pe care orice fata il poarta. De cand sunt mici, parintii au grija ca fetele lor sa poarte aceste accesorii. Prima pereche de cercei, este in general din aur, insa pe masura ce acestea cresc, in colectia lor de accesorii, la un moment dat se vor afla si cercei rotunzi din argint, cercei cu pietre semipretioase, sau o multime de modele mai mult sau mai putin pretioase.

Fiind primul accesoriu cu care ne intalnim, inca din primele luni de viata, foarte multe fete aleg sa ii schimbe foarte tarziu. De multe ori am vazut persoane care aveau in urechi acei cercei clasici, de aur. Nu as putea spune ca sunt urati, si eu am avut si inca ii mai am acasa, dar nu ii mai port. Acum cand optiunile sunt nelimitate, imi place sa incerc cat mai multe modele.

Pentru fiecare eveniment la care participam, sau in functie de tinuta, vom alege un alt tip de cercei. Bineinteles, nu trebuie sa stai in fiecare dimineata in fata oglinzii si sa alegi perechea de cercei potrivita pentru acea tinuta, insa pentru momentele mai speciale din viata fiecaruia dintre noi putem opta pentru o pereche mai speciala. Sau, pentru o tinuta mai iesita din comun, vom alege de exemplu o pereche de cercei rotunzi, mari, de tip candelabru pentru a spori efectul.

Pentru tinuta de zi de zi, putem opta pentru cateva perechi de cercei, simple, discrete, care sa nu atraga prea mult atentia, insa pentru o nunta va trebui sa renunti la ei si sa alegi ceva mai elegant, mai stralucitor. Este in regula sa alegi o pereche simpla, insa acum ca ai ocazia, si nici nu va parea iesit din comun, de ce nu ai opta pentru un model mai diferit de cele ce le porti zi de zi.

In general accesoriile sunt elemente care dau putin stil intregii tinute si ar trebui sa incercam sa le integram in tinuta de zi cu zi, sau pentru evenimentele speciale. Fie ca vom alege o bratara, cercei rotunzi de argint, un lantisor sau un colier, vei observa ca iti vor da mai multa incredere si te vor face sa te simti mai frumoasa.

Data viitoare cand iesi din casa, nu uita ca niste simple accesorii te vor face sa stralucesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>