Ce trebuie sa stim despre Delta Dunarii?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ne aflam in mijlocul verii motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane se gandesc ce destinatie turistica sa aleaga pentru petrecerea concediului. Dupa 5 – 6 luni de munca, pline de stres si multi nervi, o mica vacanta este mai mult decat binevenita, nu-i asa? In cazul in care ai aflat despre Delta Dunarii dintr-o promovare website ca este una din cele mai atractive destinatii turistice, ar trebui sa afli cat mai multe informatii despre aceasta zona inainte de a cauta cazare Delta Dunarii. De ce? Pentru a fi familiarizat pe cat posibil cu locurile pe care o sa le vizitezi, astfel incat sa te poti bucura la maxim de aceasta vacanta.

Daca in acest concediu doresti sa te bucuri de cat mai multa liniste, atunci Delta Dunarii este destinatia perfecta. De ce? Pentru ca pe langa faptul ca te vei afla in mijlocul naturii, aceasta zona se lauda cu cea mai mica densitate a populatiei din tara noastra, adica un locuitor la aproximativ 30 hectare. Cu alte cuvinte, in aceasta zona nu vei fi deranjat de privirile sau actiunile intreprinse de cei din jurul tau. Ce poate fi mai placut si relaxant?

Pentru ca aceasta zona este unica delta declarata rezervatie a biosferei, vei putea admira atat specii de plante cat si de animale care sunt pe cale de disparitie sau chiar au disparut din alte zone.

Amatorii de pescuit sau cei care sunt pasionati doar de savurarea bucatelor pescaresti trebuie sa mearga fara nici o urma de indoiala in aceasta zona, pentru ca in Delta Dunarii acestia se vor putea relaxa pescuind si mancand preparate culinare facute din diverse specii de peste.

In cazul in care doresti sa te bucuri de cat mai mult soare in concediu, trebuie sa stii ca Sulina este cel mai insorit loc din tara noastra pentru ca acesta este situat la cea mai joasa altitudine din tara noastra.

Pe langa faptul ca in Delta Dunarii poti vedea foarte multe specii de animale si plante care sunt pe cale de disparitie, padurile de nisip reprezinta o alta atractie a acestei zone, mai ales in conditiile in care Delta Dunarii este singurul loc din tara noastra in care te poti bucura de asa ceva.

Pentru ca acestea sunt doar cateva din lucrurile impresionante la Delta Dunarii, eu recomand sa nu mai stai pe ganduri si sa alegi aceasta zona pentru petrecerea concediului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>