Cele mai interesante metode de a fuma

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cand ne gandim la fumat, nu ne gandim doar la fumatul tigarilor, ci ne vin in minte si alte lucruri care se pot fuma sau alte modalitati prin care poti fuma.

Eu personal, cand ma gandesc la fumat, nu pot sa nu ma gandesc la o delicioasa narghilea Bucuresti pe care o pot fuma la Azuko. Narghileaua este fumata zilnic de o multime de romani si nu numai si atrage prin faptul ca poate avea o multime de arome. La Azuko, la doar 17 lei poti fuma o narghilea cu: grapefruit, lamaie, portocala, banana, cocos, pepene galben, pepene rosu, strugure, piersica, cirese, capsuni, mere, vanilie, trandafir sau menta. In plus, te poti bucura tot aici de o cafea buna si de o mancare delicioasa care merge perfect cu narghilea. Pe cei de la Azuko ii gasesti in doua zone din Bucuresti si anume – centrul vechi (pasajul Macca – Villacrosse) si Iancului (Strada Matei Voievod 90). Atmosfera este una placuta si relaxanta, fapt pentru care e un loc minunat in care poti petrece un timp de calitate.

Tot o modalitate interesanta de a fuma este si tigara electronica. Tigarile electronice sunt preferate tot mai adesea de catre fumatori. Pe langa faptul ca afecteaza mai putin sanatatea ca tigarile normale, tigarile electronice sunt mult mai ieftin de fumat. In plus, ca si la narghilea, poti fuma arome diferite, ceea ce e de dorit mai ales pentru femei. Un ultim mare avantaj al tigarilor electronice e faptul ca dispare mirosul de tutun. Tigarile electronice sunt ideale pentru cei care s-au saturat sa le miroase hainele.

O alta modalitate interesanta de a fuma este fumatul la pipa. Pipa este preferata de cei care vor sa fumeze incet si cu rabdare. E placut pentru fumatorii de pipa sa fumeze in timp ce citesc o carte buna, in timp ce admira natura sau de ce nu, in timp ce asculta o muzica buna. Fumatul la pipa relaxeaza si emana eleganta si rafinament. Fumatorii exeperimentati fumeaza la pipa diverse tipuri de tutun, in functie de momentul zilei. Pipa se fumeaza in spatii restranse, nu in public, pe strada. Unii pur si simplu adora sa fumeze pipa, insa trebuie fumat cumpatat, deoarece cercetatorii au ajuns la concluzia ca 80% din cancerele care apar la nivelul cavitatii bucale apar la fumatorii de pipa si la bautorii inraiti.

Sa nu-i uitam nici pe cei care fumeaza trabuc. Fumatul de trabuc ar putea parea la o prima vedere mai putin nociv fata de fumatul clasic, deoarece multi dintre fumatorii de trabuc nu inhaleaza fumul. Cu toate acestea, faptul ca tutunul fermenteaza face ca unele substane foarte toxice sa fie prezente in cantitati mai mari decat la tigara, de exemplu.

Un lucru insa este cert si nu are sens sa ne ascundem dupa deget – fumatul dauneaza sanatatii, in orice forma ar fi el. Insa, una e sa fumezi ocazional o narghilea si alta e sa fumezi tigara dupa tigara sau trabuc dupa trabuc.
Micile placeri ale vietii trebuie consumate cumpatat daca vrei sa fii o persoana cat mai sanatoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>