Selfie stick Pro Bluetooth

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Selfie stick-ul este un nou accesoriu, sau il putem numi un gadget aparut recent ce ne ajuta sa facem fotografii, selfi-uri, impreuna cu cei dragi noua, pe care le vom posta ulterior pe o retea de socializare.
In vacanta de vara am primit cadou primul meu selfie stick.

Recunosc ca prima data nu am fost foarte incantata si eram putin sceptica in ceea ce privea acest gadget.
Vedeam foarte multe poze pe retelele de socializare, fotografii realizate cu aceste echipamente si mi se pare un pic prea mult dupa parerea mea, eu fiind o persoana mai clasica, mai de moda veche.
Asa cum spuneam mai sus, inainte de a pleca in vacanta pe care urma sa o petrecem intr-o regiune foarte frumoasa si incarcata de istorie a frumosei Italii, m-am trezit cu un astfel de accesoriu, primit cadou de la prietena mea.
10
M-am vazut cu acest accesoriu si l-am pus in bagaje fiind ferm convinsa ca nu o sa-l folosesec, sau cel putin nu o sa l folosesc prea mult.
Un lucru ce mi-a atras atentia, a fost faptul ca acest selfie stick era un produs al companie Vetter , o companie deosebit de cunoscuta ce produce accesorii diverse pentru brand-ul Apple, accesorii si produse pe care l-am incercat si de care am fost foarte multumita.
Ajunsa in Italia m despachetat bagajele si am inceput bineinteles sa vizitam diverse locuri.
11
Recunosc ca parerea pe care mi-am facut-o despre acet produs a fost una gresita si am descoperit cat de util poate fi acest gadget de care surprinzator m-am indragostit pe loc cand am vazut cat de usor poate fi sa faci nu una ci mai multe fotografii in diverse ipostze cu selfie stick-ul de la Vetter.
Pachetul pe care l-am primit cadou de la prietena mea contine un selfie pro-stick, o telecomanda declansator bluetooth IBO-01, si o bateria CR2025.
Conectarea telecomenzii bluetooth se face printr-o simpla apasare pe buton, fara a fi necesar sa instalam o anumita aplicatie pe telefon.
Telecomanda este compatibila cu cu orice model Android 4.2.2. sau IOS 6.0, sau alte versiuni mai recente.

Sefie stick pro bluetooth este construit din aluminiu anodizat fiind foarte rezistent si manerul este din cauciuc pentru a avea o mai buna aderenta de prindere.
Are un sistem de blocare sau deblocare prin rasucire pentru fixare la inaltimea dorita.
Suportul de fixare este reglabil si se potriveste tuturor dispozitivelor cu o latime cuprinsa intre 52 mm si 72 mm
Are o dimensiune de 22 mm pliat, iar datorita dimensiunii mici Selfie stick Pro Buetooth se poate transporta foarte usor si in buzunar pentru a il avea la indemana oriunde.

Se poate extinde de la 22 mm la 83 mm fiind foarte util si cand facem poze din anumite unghiuri ce necesita si o anumita distanta.
Va marturisesc ca acest gadget este ideal oriunde am merge, fie in vacanta, fie la o simpla iesire cu prietenii nostri si ne va ajuta sa facem cele mai inedite fotografii si sa surpindem cele mai frumoase momente din viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>