Next Front – fronturi mobilier intr-o gama variata de texturi, frezari, forme si culori!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sunteti interesati de fronturi mobilier, pe care le utilizati in executia mobilei la comanda, raspunzand cu succes exigentelor in materie de design ale clientilor dumneavoastra? Disponibile intr-o paleta larga de culori si texturi, cu frezari deosebite (antichizat, rustic, clasic, modern, high class), fronturile innobileaza mobilierul si reflecta personalitatea proprietarului, indiferent de stilul abordat.

Next Front, producator fronturi mobilier

Next Front vine in sprijinul solicitarilor dumneavoastra cu o gama diverisificata de fronturi mobilier si alte accesorii necesare in executia mobilei la comanda. Fronturile sunt realizate din MDF vopsit, lucios sau mat, ori din lemn masiv: frasin (natur sau vopsit), stejar (simplu sau vopsit cu alb antichizat), nuc exotic, plop furniruit cires. In variante simple sau cu arcada superioara, de tip panou, cu grilaj sau sticla antichizata, ofera posibilitati multiple de creatie in cadrul oricarui proiect.

Next Front produce si MDF pentru placari, un produs “cheie” in amenajarile interioare de efect. Acesta este usor de folosit in placarile pentru pereti, pereti falsi, pereti despatitori, cortine, aducand un plus de eleganta si stil. Poate fi personalizat prin diferite tipuri de frezari sau perforari pe suprafata, precum si prin jocuri de culori.

Next Front, tipuri fronturi mobilier

Cele doua game de fronturi mobilier cu care Next Front se remarca pe piata de profil au la baza MDF-ul si lemnul masiv.

Fronturi mobilier din lemn – lemnul masiv va ramane intotdeauna la moda, creand o atmosfera placuta si calda. Din esente nobile, au fost create sapte modele de fronturi mobilier:

– Neoclasic – din lemn de frasin, ales pentru eleganta fibrei. Natur sau vopsite, fronturile pot fi folosite cu succes pentru mobilier realizat in stilurile clasic, modern sau shabby chic

– Cortina – din lemn de stejar sau frasin cu finisaj vopsit alb antichizat. Ideal pentru bucatariile la comanda

– Asti – fronturi curbate din esenta de tei, cu rama din lemn masiv

– Storica Beige si Storica Noce – rama din lemn masiv, cu arcada superioara, panou furniruit. Front pentru vitrina dispus cu parte inferioara demontabila. Sertare din lemn masiv, pantografate

– Volga – din nuc exotic, Tawari, cu rama din lemn masiv si panou furniruit masiv

– Garda – din esenta de tei, pentru bucatarii clasice cu stil

– Rosanna – din plop furniruit cu cires, cu sertare din lemn masiv

Fronturi mobilier din MDF vopsit , oferind posibilitatea alegerii unui design potrivit in modularea oricarui tip de mobilier. Gradul de luciu poate fi de la 10% pana la 98%.

– MDF vopsit cu maner in cant, o alternativa eleganta si practica pentru mobilierul modern. Poate fi realizat pe dimensniuni atipice, intr-o gama variata de nuante.

– MDF vopsit lucios, in trend in ultima perioada datorita aerului high class pe care il confera. Se poate folosi atat la bucatarii, cat si la mobilierul de office, living, baie si dormitoare. Next Front executa, la comanda, proiecte care necesita frezari CNC atipice, precum si vopsitoria aferenta, pentru corpuri compuse sau piese individuale.

– MDF vopsit mat – mult mai uor de intretinut decat cel lucios, ofera o multitudine de posibilitati si variante in design-ul de interior.

Dand dovada de flexibilitate si adaptabilitate la cerintele producatorilor de mobila la comanda, Next Front a castigat o cota importanta din piata de profil, remarcandu-se prin produse de calitate superioara si preturi avantajoase.

Citeste mai mult: Next Front – fronturi mobilier intr-o gama variata de texturi, frezari, forme si culori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>