Ce produse alegem de la Vetter?

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ce facem atunci cand ne decidem sa plecam in vacanta cu gadgeturile noastre, raspunsul este mai mult decat simplu pentru ca mai mult ca sigur trebuie sa le luam cu noi, ca doar nu o sa mergem fara, nu?
Ei bine pentru ca acest lucru sa fie posibil si pentru ca vacanta sa se dovedeasca a fi una reusita avem nevoie mai intai de o vizita la Vetter, unul dintre cele mai frumoase site-uri dedicate accesoriilor si gadget-urilot cele mai noi aparute pe piata.
Primul lucru trebuie sa accesam pagina si mai apoi sa ne decidem mai exact catre ce categorie a site-ului ne vom indrepta atentia, eu de exemplu prima data si prima data am decis sa intru pe categoria de acumulatori externi. Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare dintre noi vrea sa aiba gadget-ul incarcat atunci cand pleaca intr-o excursie sau vacanta. Este foarte oribil si poate distruge direct vacanta un telefon descarcat. De exemplu daca ne ratacim, sau daca avem probleme cu masina si nu avem un telefon incarcat nu putem lua legatura cu nimeni, suntem ca si piersuti.
Dintre acumulatoarele prezente pe site mi-a atras atentia in mod special iCharge X-Light Aluminum, acest accumulator are o cpacitate de 6200 mAh, ceea ce poate insemna foarte mult, de exemplu pentru telefonul meu acumulatorul ar permite doua incarcari complete si una partiala. Chiar daca de exemplu telefonul dumneavoastra nu se regaseste printre cele de pe site, nu va faceti griji totul se poate rezolva cu un cablu usb.
Tensiunea de intrare a acumulatorului este de 5 V, dimensiunile acumulatorilor sunt foarte mici, ceea ce permite transportul mult mai usor si cu siguranta nu va va incomoda s ail luati in vacanta.
Un alt accesoriu care mi-a atras atentia este Quick Charger 2.0 un incarcator universal, acesta alaturi de baterie va va asigura o durata mult mai mare de functionare a dispozitivelor, daca aveti mai multe telefoane nu mai este nevoie sa luati toate incarcatoarele cu voi ci doar cablurile usb ce se or conecta la incarcator cu susurinta, va veti usura astfel bagajul si in plus veti gasi mult mai rapid lucrurile de care aveti nevoie.
Ultimul produs, pe care vi-l voi prezenta astazi este folia de protectie Tempered Glass facuta special pentru iPhone 6s si Iphone 6, aceasta folie va va asigura protectia ecranului telefonului pe toata durata calatoriei si mai mult decat atat daca telefonul va suferi vreun accident ce va duce la spargerea foliei, cioburile nu se vor imprastia ci vor ramane in interior, pana veti decide sa o scoateti.
Folia de protective este insa mult mai rezistenta decat o folie obisnuita si de aceea spargerea ei nu se va face atat de ujor, in plus cu ajutorul ei nu veti mai avea parte de acele amprente lasate in general pe foliile de protective. Ecranul este realizat in asa fel incat sa micsoreze aceste ampente si sa protejeze telefonul impotriva impuritatilor. Folia de protectie este realizata in asa fel incat sa reziste la contactul cu obiecte ascutite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>