Brainspotting sustine cresterea talentului in industria IT prin parteneriatul cu Scoala Informala de IT Citeste mai mult: Brainspotting sustine cresterea talentului in industria IT prin parteneriatul cu Scoala Informala de IT

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Incepand cu 5 septembrie 2015 Scoala Informala de IT organizeaza o serie de cursuri de QA, de Java si Web Development in Bucuresti. Cursurile se adreseaza atat absolventilor de facultate cu profil tehnic, cat si tuturor persoanelor pasionate de acest domeniu sau care isi doresc o schimbare in cariera.

Atat domeniul Quality Assurance, cat si dezvoltare Java si Web sunt foarte cautate pe piata fortei de munca. Efortul costului intregului program este o investitie care se poate recupera in 3 luni, avand in vedere salariile din industria IT. Domeniul este unul in expansiune si profesia este cautata nu numai in Romania.

Cursantii vor avea oportunitatea sa se dezvolte si sa participe la workshop-uri interactive, predare teorie, sesiuni de Q&A, simulare de proiecte alaturi de profesioniști pasionați și entuziaști din lumea IT-ului, ce ocupa poziții de seniori în industrie.

Maria Hostiuc, Senior IT&C Recruitment Consultant in cadrul agentiei de recrutare Brainspotting , mentioneaza « compania noastra sustine orice efort de crestere a talentului in domeniul IT, deci, implicit marirea poolului de candidati. Consideram ca Scoala Informala de IT ofera oportunitatea oricarui tanar interesat de domeniul IT, fara a avea neaparat cunostinte in domeniu, sa invete rapid o tehnologie cautata la acel moment pe piata si, astfel, isi poate asigura un job stabil si de viitor. Prin urmare, ca parteneri ai acestei initiative, cursantii care se inscriu prin Brainspotting beneficiaza de o reducere de 10%. ».

Cunostintele minime pe care ar trebui sa le indeplineasca un potential cursant sunt gandirea logica, bune abilitati de conversatie in limba engleza, motivatia sa lucreze in domeniu si este important sa detina un laptop propriu deoarece vor fi teme concrete, care nu pot fi rezolvate decat pe un PC. Totodata, trebuie sa fie auto-motivat, sa demonstreze abilitati bune de inter-relationare si comunicare, creativitate, maturitate, disciplina si nu in ultimul rand atentie la detalii. Etica de business este obligatorie pentru toti cursantii Scolii Informale de IT. De asemenea, trebuie sa aiba abilitatea de a lucra eficient in echipa, dorinta de a invata si potentialul sa reuseasca.

Scoala Informala de IT ofera persoanelor interesate perspectivele unei cariere profesionale de succes într-o industrie aflata în plina ascensiune, dar si șansa recrutarii și selecției – de catre companiile din domeniul IT & Soft  –  a unui personal bine pregatit, entuziast si dotat cu  competente și aptitudini practice, testate de specialiști cu larga recunoaștere în domeniu.

Detalii despre procedura de inscriere la cursurile Scolii Informale de IT, tarife, termene limita si multe alte informatii importante, gasiti vizitand website-ul scolii: www.scoalainformala.ro.

Despre Brainspotting

Brainspotting este lider pe piata de consultanta in recrutare si selectie IT&C din Romania, lucrand pe tehnologii specializate pentru pozitii permanente si interim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>