Greseli in utilizarea ambreiajului

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daca in trecut detinerea unui automobil era considerat un moft in momentul de fata acest lucru a devenit o necesitate. Unul din motivele pentru care s-a ajuns in aceasta situatie este reprezentat de progresul pe care societatea in care traim la inregistrat in ultimii ani. Cand ma refer la progres ma refer la tot ceea ce inseamna societate, nu doar la un domeniu anume.

In ultimul timp am observat ca unii soferi nu mai pleaca de pe loc cu treapta 1 de viteza. Consecintele unui asemenea stil de a conduce pot fi foarte costisitoare din punct de vedere financiar motiv pentru care va recomand sa renuntati la acest obicei. In plus, daca vreti si piese pentru Opel, la o simpla cautare de kit ambreiaj opel veti gasi tot ce va doriti.

Schimbarea kit-ului de ambreiaj reprezinta una din cele mai costisitoare interventii care trebuie efectuate la un automobil, fie ca vorbim despre kit ambreiaj Dacia, kit ambreiaj Opel. Celor care se afla in aceasta situatie le recomand cu toata increderea accesarea site-ului kit ambreiaj dacia.

Chiar daca kit-ul de ambreiaj este un produs perisabil, printr-o buna exploatare putem sa prelungim durata de utilizare a acestuia. Din acest motiv am ales sa scriu acest articol, deoarece in cele ce urmeaza vreau sa prezint care sunt cele mai populare greseli pe care un sofer la face in momentul in care utilizeaza ambreiajul.

Dupa cum bine stim, orice lucru care ne este util este si costisitor. Acest principiu este valabil si in cazul detinerii unui autovehicul. Intretinerea acestuia poate fi in unele cazuri foarte costisitoare, motiv pentru care unii dintre noi renunta la aceasta necesitate. Pentru a mai diminua din aceste costuri este foarte important sa stim cum trebuie sa utilizam respectivul autovehicul astfel incat sa nu il uzam mai mult decat este necesar. Una din cele mai populare greseli facute de soferi precum si una din cele mai grave este reprezentata de apasarea simultana a pedalei de ambreiaj si a pedalei de accelaratie.

Cu siguranta ca foarte multi dintre soferii care vor citi acest articol au mers macar odata volunar sau nu cu piciorul pe ambreiaj. Ei bine, acest mod de a conduce este foarte daunator pentru durata de viata a ambreiajului tau, deoarece rulmentul care se afla in angrenajul ambreiajului se va uza foarte repede.

In speranta ca am reusit sa trag un mic semnal de alarma, va recomand sa fiti mult mai atenti la modul in care va utilizati autovehiculul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>